Spaces Rotterdam Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam

€ 1,331 p/mo.
Part of building Spaces Rotterdam Spaces Rotterdam  foto

Description

EEN CREATIEVE WERKOMGEVING EN KANTOREN AAN DE ROTTERDAMSE SKYLINE.

Spaces Hofplein ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en is via uitvalswegen naar het stadscentrum van Rotterdam heel makkelijk met de auto te bereiken. Als een van de eerste gebouwen die de Rotterdamse skyline hebben gevormd, is dit een kantoorruimte met geschiedenis en ziel. Met een indrukwekkende betonnen structuur, grote glazen ramen voor veel daglicht, en tevens een mooi uitzicht over Rotterdam, de Maas, zelfs tot aan Delft.

In een vernieuwende stijl ontworpen, door internationaal befaamde ontwerper Sevil Peach, weerspiegelt het interieur de creatieve filosofie van Spaces. Om de hoek van het recentelijk gerenoveerde Hofbogen, met restaurants, kiosken en boetieken, is Spaces Hofplein een aantrekkelijke locatie voor zowel start-ups als gerenommeerde bedrijven.

Voordelen van locatie

- 7 Vergaderruimtes
- 100 Parkeerplekken
- Supersnelle wifi
- Toegankelijkheid
- Ontspanningsruimte
- Koffieruimtes
- Buitenruimte
- Koffie- en broodjesbar

Spaces

Spaces gelooft dat werk draait om mensen en ideeën. De Spaces worden gebruikt door mensen die altijd op zoek zijn naar nieuwe ideeën, innovaties en doorbraken om zo hun doelen te bereiken. Of u nu een klein bedrijf hebt, kleine of een grote ondernemer bent, bij Spaces helpen we onze community om hun horizon te verbreden.

De creatieve, dynamische werkplekken met hun unieke ondernemingsgeest helpen u beter na te denken, te creëren en samen te werken terwijl ons vriendelijke team erop toeziet dat alle diensten en logistiek worden uitgevoerd zonder dat u daar aan hoeft te denken. Bij Spaces zorgen ze ervoor dat de community zich kan toeleggen op het laten groeien van hun bedrijf.

======================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,331 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
10 - 50 m²

Layout

Furnished
Optional

Facilities & Services

Building
Air conditioning, heating, pantry, toilet, 24/7 access, secure access, WiFi, shared meeting room, printing, fiber-optic internet and private meeting room
Office space
Air conditioning, cable ducts, modular ceiling, built-in fittings, heating, mechanical ventilation, pantry, toilet and LED strip lights

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Hofplein 20

€ 1,331 p/mo.