Hanze

Hanzelaan 238, Zwolle
from € 2,613 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of units 6
  • Office space 196 m² to 531 m²
  • Duration rental agreement From 5 years

Description

Algemeen
Pal tegenover het NS station Zwolle en busstation, midden op gebied Hanzeland staat één van de bekendste kantoorgebouwen van Zwolle. Het object bestaat uit verschillende representatieve bouwdelen en er zit thans diverse huurders in het kantoorgebouw “De Hanze”. Onder andere UWV en het Politie diensten centrum zijn hierin gevestigd. Wat de kantoorruimte uniek maakt is enerzijds de ligging “op” het station Zwolle en daarnaast de grote hoeveelheid beschikbare parkeerplaatsen. Tevens het kantoorgebouw bijzonder energiezuinig en heeft dan ook een A energielabel, waar het tevens toekomstproof is.

De entreezone en algemene ruimten in het gebouw zijn onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd waarmee het een compleet nieuwe look en feel heeft gekregen. De beschikbare kantoorruimte is allemaal zelfstandig en dusdanig opgebouwd dat het vrij indeelbaar is. De eigenaar denkt graag met u mee over de indeling.

Locatie
Zwolle geldt als één van de snelst groeiende economische regio’s van Nederland. Dit komt door een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle delen van het land, met zowel de auto als openbaar vervoer is Zwolle vlug te bereiken.
Goede onderwijsvoorzieningen en een snel groeiende bevolking zorgen voor een groeiend arbeidspotentieel, waardoor steeds meer bedrijven zich hier vestigen. Kantoorgebouw “De Hanze” is uitstekend bereikbaar met de auto. Daarnaast is er een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Le Carre ligt direct naast het station. Amsterdam, Utrecht, Schiphol en Groningen zijn met de trein binnen een uur bereikbaar.

Oppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex “De Hanze” bedraagt circa 28.050 m² een groot deel wordt hiervan thans gehuurd door het UWV en het Politie diensten centrum.
Voor de verhuur zijn momenteel meerdere zelfstandige kantoorruimten beschikbaar welke allen beschikken over een zelfstandige pantry en een vrij indeelbare ruimte.
Vanaf de derde verdieping heb je een prachtig uitzicht over het station Zwolle

Parkeren
De parkeernorm bedraagt 1:60. Parkeertarief: € 950,- per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
- Klimaatbeheersing;
- Centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
- Mechanische ventilatie;
- Intercom;
- Lift;
- Turn key afwerking: systeemwanden, vloerbedekking, raambekleding,
- Eigen pantry;
- Entree toegankelijk voor minder validen;
- Toiletten;
- Terreinverlichting.

Energielabel
A

Aanvaarding
Per direct

Features

Transfer of ownership

Rental price
From € 2,613 p/mo.
Service charges
€ 35 per month

Construction

Main use
Office

Surface areas

Area
From 196 m²

Surroundings

Location
Railway station site
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Energy

Energy label
A

Photos

Office spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings