Lionstraat 8 5831 AK Boxmeer

€ 52.000 /jr

Omschrijving

Dit representatieve multifunctionele bedrijfs-/kantoorpand met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, is gunstig gelegen op het bloeiende industrieterrein "Saxe Gotha" aan de rand van Boxmeer. Het bedrijfspand bestaat uit een bedrijfshal/showroom en beschikt over een aparte kantoorruimte, pantry, wat een volledige en professionele werkomgeving creëert. Het pand is op enkele autominuten van A73 en heeft goede uitvalswegen naar de A77 richting Duitsland. Heeft dit pand uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

BEDRIJFSPAND
Overdekte entree, riant opgezette hal afgewerkt met plavuizen vloeren. Vanuit deze centrale ontvangsthal is er toegang naar de bedrijfshal/showroom, toiletten, technische ruimte en naar het kantoorgedeelte.

De showroom is een multifunctionele ruimte waar eenvoudig door middel van scheidingswanden flexwerkplekken gerealiseerd kunnen worden. Deze ruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichting (lichtbakken en hanglampen) en tevens is er een trap naar de entresol. Achter de showroom is een een bedrijfshal aanwezig. Ideaal voor opslagruimte. Het kantoorgedeelte bestaat uit drie ruime kantoren en kantine met pantry. Het kantoorgedeelte is tevens voorzien van een systeemplafond met verlichting.

EXTRA BEDRIJFSHAL HUREN MOGELIJK
Optimaliseer uw bedrijfsruimte. Het is mogelijk om de achtergelegen bedrijfshal tot 3.700 m² extra bij te huren. Het huren van extra bedrijfsruimte geeft u de flexibiliteit om aan deze veranderende behoeften te voldoen. U kunt de extra ruimte huren voor een gewenste periode. Vraag naar de mogelijkheden.

OPLEVERING
- Entree
- Pantry
- Sanitaire voorzieningen
- Systeemplafond

BUITENRUIMTE
Voor het bedrijfspand is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In totaal gaat om circa 30 parkeerplaatsen.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Boxmeer is goed bereikbaar en beschikt over goede uitvalswegen A73 richting Nijmegen/ Venlo en de A77 richting Duitsland. Tevens beschikt Boxmeer over een treinstation en is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel heeft de bestemming "Bedrijventerrein" met de functie-aanduiding "bedrijf " tot en met categorieën 2 tot en met 4. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Land van Cuijk.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

HUURPRIJS EXCLUSIEF EXTRA BEDRIJFSHAL:
€ 52.000,- per jaar exclusief BTW.

HUURPRIJS INCLUSIEF EXTRA BEDRIJFSHAL:
€ 200.000,- per jaar exclusief BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen

OPZEGTERMIJN
Nader overeen te komen

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM/VBO.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 52.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
721 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
32 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lionstraat 8

€ 52.000 /jr