Stadionstraat 40 4815 NG Breda

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Het vrijstaande kantoorgebouw ‘Tetrade IV’, gelegen aan de Stadionstraat 40 te Breda, bestaande uit circa 4.349 m² v.v.o. kantoorruimte met 87 eigen parkeerplaatsen. Waarvan circa 1.617 m² beschikbaar op de 4e en 5e verdieping met 30 parkeerplaatsen. De verdiepingen zijn volledig ingericht met een volwaardig en kwalitatief hoogstaand inbouwpakket. Op de begane grond zijn diverse vergader- en spreekruimtes beschikbaar welke middels een boekingssysteem zonder additionele kosten door huurders zijn te reserveren.

Het architectonisch hoogwaardig en modern kantoorgebouw is gerealiseerd in 2005 en vormt samen met 3 andere gebouwen het ‘Tetradepark’ met in totaal circa 18.000 m² kantoorruimte. De vier gebouwen zijn gesitueerd rond een aansprekend, autoluw binnenplein met rijke groenvoorziening.

Locatie
Het gebouw 'Tetrade IV' is uitstekend gelegen in het moderne en dynamische Stadionkwartier, dat een verbindend element is tussen de snelweg-aansluitingen en de binnenstad. Het Stadionkwartier kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebouwen met gerenommeerde gebruikers zoals Deloitte, Westrock, SVB Bank, Argenta, Coface en Grizzly Marketing.

Op een steenworp afstand van het object bevinden zich het NAC Breda stadion en het nieuwe winkelcentrum StadaStores, hetgeen zorgt voor een dynamische locatie met vele voorzieningen en ruime parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid
Per auto
Het Stadionkwartier is gelegen langs de Lunetstraat, die het stadscentrum verbindt met de Noordelijke Rondweg van Breda. Hierdoor is de locatie goed ontsloten naar zowel de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als de snelweg A27 (Utrecht-Breda) en het centrum van Breda. De toe- en afritten van de snelweg A16 zijn binnen 5-10 autominuten te bereiken.

Per OV
Aan de Lunetstraat bevinden zich op loopafstand bushalten ten behoeve van het stadsvervoer. Het centraal station is daardoor snel te bereiken.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 4.349 m². Voor de verhuur is momenteel circa 1.617 m² beschikbaar.
Verdieping Metrage (in m²)
4e verdieping Ca. 902,20
5e verdieping Ca. 714,80
Metrages zijn inclusief omslag algemene ruimte begane grond.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar. Naast het NAC Stadion en winkelcentrum "StadaStores" is er ruime openbare parkeergelegenheid.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- volledig ingerichte en hoogwaardig afgebouwde kantoorvloer;
- representatieve en ruime centrale entree;
- kabelgoten voorzien van aanwezige databekabeling;
- lift;
- luchtbehandelingssysteem;
- pantry-voorziening per verdieping;
- sanitaire voorzieningen per verdieping;
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
Kantoorruimte
EUR 135,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen
EUR 500,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
EUR 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.
Dit bedrag is inclusief energiekosten, glasbewassing, standaard gebouwonderhoud, installatieonderhoud, onderhoud van de gezamenlijke tuin en het parkeerterrein.

Daarnaast biedt verhuurder standaard tegen een tarief van EUR 40,- per m² v.v.o. per jaar (te vermeerderen met BTW) een hostess functie op de begane grond, volledig geoutilleerd eet-/werkcafé en het gebruik van de koffiefaciliteiten op de begane grond. In overleg kan gekozen worden voor een maatwerk oplossing wat betreft de afname van deze diensten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
1.617 m² (in units vanaf 715 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
6 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadionstraat 40

€ 135 /m²/jaar