Platform_C, 3e verdieping Stationslaan 222, 4815 GW Breda

€ 1 /mnd
Onderdeel van gebouw 5TRACKS 5TRACKS foto

Omschrijving

5TRACKS betreft een hoogwaardige mixed-use nieuwbouwontwikkeling op een toplocatie tussen het nieuwe treinstation Breda en de rechtbank en bestaat uit een dynamische mix van hotel, kantoren, wonen en voorzieningen in drie gebouwen: Platform_A, Platform_B en Platform_C.

Platform_A is ingevuld met het IntercityHotel met conferentiemogelijkheden. In Platform_B en Platform_C bevinden zich drie verdiepingen kantoren met daarboven appartementen. De begane grond van elk van de gebouwen biedt ruimte aan verschillende voorzieningen, waarbij gedacht kan worden aan een sportschool, horeca en detailhandel.

Het betreft ca. 15.500 m² kantoorruimte en een commerciële plint welke hoogwaardig zijn afgewerkt met duurzame materialen en flexibel in gebruik. En: ze bieden een gezonde werkomgeving. De gebouwen voldoen namelijk aan de WELL Building Standard, het eerste (en nu nog enige) certificaat dat zich richt op de gezondheid en het welzijn van gebruikers van een gebouw. Daarbij worden zeven aandachtsgebieden onder de loep genomen: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en een gezonde geest. Dat is een groot pluspunt bij het aantrekken van (jong) werktalent dat gezondheid en bewust leven belangrijk vindt.

Voorzieningen
In zowel Platform_B als in Platform_C bevinden zich gedeelde faciliteiten, waaronder begrepen gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, fietsenstallingen, en per gebouw een atrium met een restauratieve voorziening (een barista in Platform_B en een paviljoen/restaurant in Platform_C). In de atria wordt gewerkt en overlegd, maar ook koffiegedronken, geborreld, gegeten, gerelaxt en inspiratie opgedaan. Het atrium van Platform_B kenmerkt zich door een speelse opzet van verschillende vloerniveaus die verbonden worden door een centrale trap en een bar(ista) die zich krult rondom de boom in het midden van het gebouw. Het atrium van Platform_C wordt gekenmerkt door het paviljoen/restaurant, met een brede houten tribunetrap die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld presentaties.

Coulissenpark
Even op adem komen in de buitenlucht? Dat kan in het Coulissenpark direct achter de gebouwen. Hier vind je rustige zitjes om te ontspannen, met een groep te vergaderen of één-op-één te sparren. Ook biedt het park alle ruimte om alleen of samen te sporten.

Locatie en bereikbaarheid
Met de trein reis je duurzaam en in no time naar metropolen in Nederland en Europa. Pak je toch liever de auto? 5TRACKS ligt ook dichtbij de belangrijkste uitvalswegen. Binnen tien minuten zit je op de snelweg naar Amsterdam, Den Haag, Antwerpen of Brussel. En parkeren is geen probleem: er is een parkeergarage onder de gebouwen.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 15.500 m² kantoorruimte met een commerciële plint van ca. 1.500 m².

De kantoorruimte is als volgt verdeeld:
Platform_B: totaal 7.286 m² v.v.o.
Platform_C: totaal 8.211 m² v.v.o.

Vloervelden vanaf 2.316 m² v.v.o., te huur vanaf ca. 285 m² v.v.o.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 210,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Parkeren
Openbare parkeergarage met 262 parkeerplaatsen, waarin parkeerabonnementen worden afgegeven voor de kantoorhuurders op basis van 1:155 m². Daarnaast zijn er circa 190 fietsparkeerplaatsen beschikbaar voor de kantoren.

Energielabel
WELL Platinum Certificaat (ambitie).

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het model verhuurder, welke is gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Oplevering
Eerste oplevering Q1 2024.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1 /mnd
Servicekosten
€ 1 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
285 - 2.871 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee
Gelegen op
3e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, netwerkevents, restaurant, fitnessruimte, voorzieningen voor gehandicapten, printfaciliteiten, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, voorzieningen voor gehandicapten, glasvezel, LED verlichting en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.