Pettelaarpark 80 5216 PP Den Bosch

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van Den Bosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Tevens ligt op korte afstand de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge Provinciehuis. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen, maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel en het 9-holes golfpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen.

Object
Gebouw 8 (Pettelaarpark 80) heeft als naam Le Triangle gekregen en is op zichtlocatie aan de A2 gesitueerd. Het gebouw heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant aanwezig.

De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk één of meerdere huurders te huisvesten. Er is nog een unit op de vierde verdieping ter grootte van circa 493 m² voor verhuur beschikbaar. Op de begane grond kan nog circa 787 m² worden aangeboden.

Opleveringsniveau
De basisoplevering van het kantoorgebouw is nagenoeg volledig vernieuwd en up-to-date. In overleg met de verhuurder kan het definitieve opleveringsniveau bepaald worden.

Parkeren
Le Triangle beschikt over een groot parkeerterrein van bijna 170 plaatsen (parkeernorm 1:37). In overleg met de verhuurder kan het aantal te huren parkeerplaatsen bepaald worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.280 m² (in units vanaf 493 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Liften

Energie

Energielabel
C 1,27

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.