Unit 1.13 De Witbogt 26, 5652 AG Eindhoven

€ 540 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw De Witbogt 26 Eindhoven De Witbogt 26 Eindhoven foto

Omschrijving

Deze unit van circa 42 m² is per 1 juli 2021 beschikbaar. Het heeft een hoekligging in de rechtervleugel op de 1e verdieping en biedt ruimte voor ongeveer 3-4 werkplekken. En door de ligging aan de achterzijde van het gebouw geeft het een wijde uitkijk over het bedrijventerrein.

De ruimte is afgesloten door middel van een transparante scheidingswand met afsluitbare toegangsdeur aan de gangzone en aan de korte zijdes met één strakke witte muur en één moderne houtenwand.

Bovendien is de ruimte voorzien van voldoende lichtinval middels 4 draai-kiepramen, afsluitbare deuren, industriële vloer en plafond met goede akoestiek en luchtbehandeling, LED verlichting, verwarmingsradiatoren met thermostatische ventielen en wand- en kabelgoten.

Wordt jij de nieuwe huurder van deze unit? Dan kun je ook kosteloos gebruik maken van de aanwezige intercominstallatie inclusief videofoon, exclusieve glasvezelaansluiting, algemene bel- en vergaderruimtes en de fitness. Daarnaast zijn de kosten voor gas, water, elektra en internet inbegrepen evenals de servicekosten, schoonmaak van de algemene ruimtes en benodigde toegangsbadges. Enkel de schoonmaak van uw eigen kantoor als de koffiecups en thee dient u zelf te verzorgen.

De unit bevindt zich in een uit 3 bouwlagen bestaand representatief en gerenoveerd kantoorgebouw dat is voorzien van energielabel A. Hierin zijn meerdere kleine units beschikbaar voor de verhuur, allen met een industrieel moderne uitstraling. Het gebouw is te vinden op het grootse en meest bekende bedrijventerrein van Eindhoven, namelijk ‘De Hurk’.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 540 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m²

Indeling

Aantal werkplekken
3 - 4
Gemeubileerd
Optioneel
Gelegen op
1e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, pantry, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, WiFi, gedeelde vergaderruimte, fitnessruimte, printfaciliteiten, glasvezel en LED verlichting
Kantoorruimte
Kabelgoten, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, glasvezel en LED verlichting

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Witbogt 26

€ 540 /mnd incl. servicekosten