Trivium 76 4873 LP Etten-Leur

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw op prominente zichtlocatie in Etten-Leur.
Dit vrijstaande kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de rijksweg A58 en vormt een absoluut ‘Landmark’ in de omgeving van Etten-Leur.

Het gebouw is een echte business ‘hotspot’ en biedt meer faciliteiten dan alleen kantoorruimte zoals een bemande receptie, lounge, vergadercentrum, auditorium, restaurant, hotel, wellness en een bedrijfsrestaurant met catering.

Er is ruimte voor alle type ondernemingen, van nieuwe technologische start-ups tot gerenommeerde advocatenbureaus maar ook educatie en medische dienstverlening. Wij verwelkomen u graag om onderdeel te worden van Trivium Offices!

Trivium is een hoogwaardig en onderscheidend business park waar diverse functies en voorzieningen onder zijn gebracht. Er is sprake van een uitermate strategische ligging ten opzichte van de rijkswegen, Breda International Airport en het openbaar vervoer. De uitstraling van het park is uniform en daardoor representatief.

Het door Rienks Architecten ontworpen complex is een van de hoogste gebouwen van Etten-Leur en is in 2004 opgeleverd. Via de indrukwekkende entreehal krijgt u toegang tot het gebouw. De ontvangsthal heeft een sfeervolle uitstraling en vormt een dynamisch middelpunt waar de diverse functies en faciliteiten samenkomen. Via twee personenliften krijgt u toegang tot de kantooretages. Deze hebben een compleet voorzieningenniveau en bieden een fantastisch uitzicht over de omgeving. De vloeren zijn licht en ruim van opzet en geschikt voor alle kantoorconcepten.

Diverse gebruikers zoals D-Basics, iBiZZ en Sofa hebben reeds gekozen voor huisvesting op deze locatie vanwege de vele faciliteiten, de dynamiek binnen het gebouw, het fantastische uitzicht en de uitstekende bereikbaarheid.

Er is sprake van een uitermate strategische ligging bij de op- en afritten van de rijksweg A58 (Breda-Roosendaal-Bergen op Zoom).

Op bedrijvenpark Trivium is een bushalte aanwezig met een directe verbinding naar het Centraal Station van Breda en het station van Etten-Leur.

Op slechts 5 autominuten afstand ligt Breda International Airport dat een scala aan mogelijkheden voor de zakelijke luchtvaart biedt. U kunt hier vluchten reserveren voor korte en lange afstand.

Oppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw is circa 6.000 m². Voor verhuur is er circa 350 m² kantoorruimte beschikbaar op de 9e etage.

Aanvaarding:
in overleg nader te bepalen

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen
- Representatieve centrale entree met bemande receptie
- 2 liften
- Systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen
- Pantry per verdieping*
- Verwarming middels centrale Cv-installatie met radiatoren
- Mechanische ventilatie in combinatie met topkoeling
- Sanitaire voorzieningen per verdieping
- Kabelgoten ten behoeve van data- en elektra
- Beveiliging en toegangscontrole

Op de begane grond bevinden zich een auditorium, vergadercentrum en lunchfaciliteiten die tegen nader te bepalen condities kunnen worden gebruikt.

De met * aangegeven voorzieningen betreffen een eenmalige verstrekking. Verhuurder heeft ten aanzien van deze voorzieningen noch een onderhouds-, noch een vervangingsverplichting.

Alle overige huurvoorwaarden zijn nader overeen te komen.

De Lobel & Partners B.V.
Lage Mosten 55B
4822 NK Breda
T 00 31 76 2061006

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, mechanische ventilatie, liften, kabelgoten, systeemplafond, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
39 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Trivium 76

€ 135 /m²/jaar