Rozenburglaan 3 9727 DL Groningen

€ 135 /m²/jaar
Blikvanger Unieke kantoorruimte op begane grond aan Voorzijde met eigen Entree!

Omschrijving

== OP 1 VAN DE BESTE ZICHTLOCATIES VAN GRONINGEN! == EIGEN SOLITAIRE KANTOORVLEUGEL MET EIGEN ENTREE OP BEGANE GROND VOORZIJDE == ENERGIELABEL A == GELEGEN IN KANTOORGEBOUW DE ROZENBURG == SNELWEG A7 OP EN AFRIT NABIJ ==

Rozenburglaan 3, 9727 DL te Groningen.

State of the art en zeer modern en hoogwaardig kantoorgebouw “De Rozenburg” uit medio 2001 gelegen op steenworp afstand van rijksweg A7. Het markante en goed onderhouden kantoorverzamelobject ligt op een absolute zichtlocatie langs de A7! De op- en afrit van en naar de A7 bevindt zich in de directe nabijheid.

Het kantoorgebouw“De Rozenburg” is voorzien van centrale zij-entree met toegangsbeveiliging (passysteem faciliteiten zijn per persoon in te regelen). Binnenkomst in een ruime en sfeervolle hal met vides tot aan de nok van het gebouw. Er is glasvezel aanwezig en op het parkeerterrein ligt bekabeling ter voorbereiding voor een elektrische oplaadpunt t.b.v. elektrische/hybride auto’s. De Rozenburg beschikt over een uitgebalanceerde ventilatie en topkoeling! Het gebouw “De Rozenburg“ beschikt over een energielabel A!

Thans is beschikbaar voor de verhuur een geheel zelfstandige kantoorvleugel van circa 660 m² v.v.o. Gelegen op de begane grond aan de gehele voorzijde (!) met eigen Entree! De kantoorruimte is instapklaar! De Kantoorruimte beschikt over meerdere kantoorunits variërend in grootte en als huurder beschikt u over uw eigen keuken voorzien van inbouwapparatuur en uw eigen Dames en heren Toiletgroep. Bedrijven welke thans gehuisvest in de Rozenburg zijn o.a.: Yacht, Anchorman. RBO, ZZP Nederland, Canon, Amyyon en Tvilight.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het kantorenverzamelobject “de Rozenburg” is gelegen op kantorenpark “Kranenburg” waar veel gerenommeerde bedrijven zijn gehuisvest . Het complex ligt op een absolute zichtlocatie langs de A7 met bijbehorende op- en afritten van de A7.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Per trein goed, per bus of taxi ligt Groningen CS op circa 5-10 minuten afstand. Per bus uitstekend, via het stadsbus-netwerk (lijn 4,9,82,100 en Q-liner 317) zijn er goede verbindingen met Groningen CS en de regio.

Per auto:Het kantoor verzamelobject is goed te bereiken per auto. Het object is nabij gelegen aan de afslag Hoogkerk van de A7 Groningen-Drachten- Joure.

PARKEREN:
Er zijn circa 12 parkeerplaatsen bij te huren en beschikbaar op het eigen parkeerterrein. Voor huur van meer parkeerplaatsen vraag naar de mogelijkheden.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;
 
• Systeemplafond met (ingebouwde) energiezuinige verlichtingsarmaturen;
• Vloerbedekking;
• Houten vloer;
• Sauswerk op wanden daar waar aanwezig;
• Binnen Luxaflex;
• Paneelradiatoren met thermostatische kranen;
• Topkoeling;
• Airco’s daar waar aanwezig;
• Mechanische ventilatie;
• Dubbele beglazing HR ++;
• Kabelgoten o.a. voorzien van datatransmissie (CAT 5E), telefonie en elektra (des huurders);
• Glasvezelverbindingen zijn mogelijk via diverse gangbare providers (des huurders);
• Eigen Keuken voorzien van inbouwapparatuur;
• Eigen Dames en Heren toiletgroep;
• Mede- gebruik algemene inbraakalarminstallatie met doormelding naar Regionale meldkamer;
• Mede- gebruik minder validen toilet en douche begane grond.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen. Aansluiting ICT, Telefonie , datatransmissie des huurders

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 135,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 32,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (exclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten* van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening en gladheidsbestrijding;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• Alarmdoormelding centrale meldkamer G4S Security;
• Dagelijkse interne en externe inspectieronde bewakingsdienst;
• Belastingen, lonen, beheerskosten van door verhuurder in opdracht gegeven diensten;
• Administratiekosten van 5% totaal kosten van leveringen en diensten/speciale voorzieningen.

*In het gebouw zijn twee schoonmaakbedrijven actief. Eén schoonmaakbedrijf is aangesteld door de huurders en één schoonmaakbedrijf is aangesteld door de verhuurder ten behoeve van schoonmaak van de algemene en verkeersruimtes.

Huurder verklaart gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor meer dan 90% BTW- Belastbare prestaties in het gehuurde te verrichten. Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

HUURTERMIJN:
Minimum huurtermijnen van telkens 3 (drie) jaren.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningsbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 32 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
660 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rozenburglaan 3

€ 135 /m²/jaar