Jan Campertstraat 9 6416 SG Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

©-mill – Jan Campertstraat 9 te Heerlen 
 
Diverse industriële kantoor- en bedrijfsruimtes te huur vanaf circa 20 m2 tot ca. 170 m2 
FLEXIBELE en INTERESSANTE HUURCONDITIES 
 
In dit gebouw zijn diverse kantoorunits beschikbaar met een hoogwaardig opleverniveau. De ruimtes worden opgeleverd met vloerbedekking, geschilderde wanden en optioneel met airco. De grote raampartijen geven uitzicht op de hoofdweg van het ©-mill complex. Dit gebouw heeft een diversiteit aan aanvullende functionaliteiten; een grote lounge, diverse pantry’s met verse koffie en vergaderruimtes met veel lichtinval en je kunt op maar liefst 2 etages jouw bedrijf vestigen! 
 
Direct naast gebouw 9 bevind zich het kloppend hart van ©-mill; ons bedrijfsrestaurant C’licious! Hier kun je iedere dag terecht voor verse broodjes, soepjes, salades, verse Blanche Dael koffie of een groepslunch. 
 
Op het complex bevindt zich de centrale receptie. Onze gastvrouw ontvangt jouw bezoek, neemt post en pakketjes voor je aan en helpt je het beste uit je werkdag te halen!

HET CONCEPT
©-mill is een bedrijventerrein. In de Heerlense wijk Molenberg, om precies te zijn. Niet zomaar een bedrijventerrein, maar een veel geprezen concept. In de karakteristieke industriële gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken is een nieuwe manier van werken in de praktijk gebracht. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwencomplexen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het restaurant C’licious, maar vooral tussen de ondernemers en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend!

De mensen achter ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen zich op als hotelier en connector: dienstverlenend naar huurders, verbinding creërend tussen mensen en bedrijven, inspirerend en steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van de community. 
Op het complex zijn inmiddels meer dan 100 bedrijven gevestigd met bij elkaar over de 1000 Millers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Creatieve ondernemers, veelbelovende startups, snelle groeiers, maar ook grote technologische bedrijven en traditionele dienstverleners, je vindt ze allemaal op ©-mill!

DE LOCATIE
Het ©-mill complex heeft een totale oppervlakte van 15 hectare en omvat in totaal een negental gebouwen met totale oppervlakte van 43.000 m2. Het aanbod van ©-mill bestaat uit gebouwen én uit ruimte om te bouwen. In onze bestaande gebouwen is nog ruimte voor bedrijven. Kleinere bedrijven zijn welkom in ons ondernemingshuizen. Voor grotere initiatieven zijn (delen van) onze bestaande gebouwen beschikbaar. Aan de frontzijden van het ©-mill complex zijn er enkele ruim bemeten percelen beschikbaar voor nieuwbouw. 
 
©-mill kent een legio aan mogelijkheden! Keuze uit diverse bedrijfs- en/of kantoorruimtes van klein tot groot! Ben jij op zoek naar ‘plain’ vierkante meters, dan geldt ‘what you see is what you get’. Maar we geven een ruimte net zo lief een facelift, zodat deze volledig voldoet aan persoonlijke wensen en functie om optimaal te presteren tijdens een drukke werkdag, tell us what you need, that is what you get! Naast een maatwerk ruimte staat ©-mill bekend om het zeer uitgebreid service- en dienstenpakket. 
 
Benieuwd welke oppervlakte past bij jouw zoekvraag, interesse in een rondleiding en kennis maken met onze bruisende business community? Maak dan een afspraak!
 
SERVICES EN DIENSTEN

Parkmanagement
Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op C-Mill gebruikt wordt. In het parkmanagement is in ieder geval het volgende inbegrepen:
- Terrein beveiliging en Centrale receptie
- Post en Pakketdienst
- Infrastructurele faciliteiten
- Groenonderhoud
- Bedrijfsrestaurant C’licious in gebouw 7
- Terrein verlichting
- Onderhoud infrastructuur
- Gladheidsbestrijding
- Afval beheer
- Beheer incl. Technische Dienst
 
Services 
In het servicepakket (dat per gebouw kan verschillen) zijn in ieder geval de volgende zaken opgenomen:
- Levering warmte, elektra en water
- Koffie, thee en water bij de coffee corner 
- Mede gebruik van vergaderruimten en spreekkamers (op basis van fair use)  
- Glasbewassing buitenbeglazing 
- Schoonmaak algemene ruimten
- Onderhoud gebouw gebonden installaties
- Gebruik openbare Wifi 
- Gebruikersdeel Gemeentelijke belastingen
 
BEREIKBAARHEID 
©-mill, gelegen op het topje van de Molenberg in Heerlen, ligt centraal in Parkstad Limburg aan de Euregioweg. Daarmee is de verbinding naar de de A76 richting Duitsland, België en Eindhoven en de A79 richting Maastricht zeer goed te noemen. De aanwezigheid van NS-station de Kissel en diverse buslijnen in de nabijheid van het complex draagt bij aan een optimale bereikbaarheid. 

PARKEREN
Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Deze parkeerplaatsen bieden ruimte voor huurders en haar gasten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1948

Oppervlakten

Oppervlakte
2.968 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Dr. Schaepmanplein en omgeving, Heerlen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Campertstraat 9

Huurprijs op aanvraag