De Vos van Steenwijklaan 75 7902 NP Hoogeveen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfsverzamelpand De Drentse Werf is dé plek voor startende en gevestigde ondernemers in Drenthe.

Gelegen op een prachtige locatie in Hoogeveen (nabij het centrum, de snelweg en het station) bieden wij dit pand voorzien van alle ingrediënten om succesvol te zijn als ondernemer. Door de mogelijkheid van flexibele contracten en gunstige voorwaarden kunt u zorgeloos uw werk doen.

Momenteel beschikbaar:

2x Ruimte 20m² eerste verdieping
Ruimte 50m² eerste verdieping

Momenteel zijn er ruim 40 ondernemers (zowel ervaren als startend) gevestigd in De Drentse Werf.

Op deze uitermate goede locatie huurt u zeer flexibel passende bedrijfsruimte voor uw bedrijf. U wordt hierbij volledig ontzorgd en u kunt gebruik maken van diverse diensten, zoals internet, receptiediensten, catering, vergaderfaciliteiten etc.

U huurt al een bedrijfsruimte vanaf circa 20 m² en de huurperiode is, afhankelijk van uw wensen, flexibel in te steken. Kantoorruimte huren per uur, behoort tevens tot de mogelijkheden!

Niet alleen ondernemers met een kantoorfunctie zijn gevestigd in De Drentse Werf. Ook therapeuten en andere dienstverlening als een coupeuse zijn gevestigd in het bedrijfsverzamelpand. In overleg is veel mogelijk.

De synergie en dynamiek in het gebouw is uniek en dat geeft natuurlijk een mooie boost aan uw netwerk! In De Drentse Werf zijn diverse vergaderruimtes tot uw beschikking. Ideaal voor bijvoorbeeld een seminar, workshops, presentaties etc.

Uiteraard staat er een parkeerplaats tot uw beschikking!

Voor de verhuur zijn diverse kantoorunits beschikbaar:

Unitgrootte - Geschikt voor - Prijs per maand
20 m² - 2 werkplekken - € 350,00
30 m² - 3 werkplekken - € 487,50
40 m² - 4 werkplekken - € 600,00
50 m² - 5 werkplekken - € 662,50
60 m² - 6 werkplekken - € 720,00
60+ m² - 6+ werkplekken - €12,00 p/m² per maand

Genoemde huurprijzen zijn per maand, gebaseerd op een huurovereenkomst van een jaar en te vermeerderen met voorschot gas, water licht en BTW.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Locatie
‘De Drentse Werf’ is gelegen aan de Vos van Steenwijklaan, een doorgaande weg ten oosten van het centrum van Hoogeveen. Op steenworp afstand treft u onder andere bedrijventerrein ‘De Wieken’ en het 'Bentinckspark'. Tevens is er een nabijgelegen winkelcentrum waar u tussen de middag eenvoudig naar toe kunt lopen.

Bereikbaar
Goed bereikbaar door de strategische ligging van Hoogeveen (liggend aan de A28 en A37). Direct nabij diverse uitvalswegen. Hoogeveen heeft een goed bereikbaar treinstation met goede busverbindingen in de richting van het gehuurde (loopafstand).

Parkeren
Op het eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid, zodat er altijd plek is voor uw auto alsmede dat van uw bezoek!

BTW
Het uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur. Huur vrij van BTW is echter mogelijk. Over gas, water licht is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

Diensten
Schoonmaken en houden van de algemene ruimtes;
tuinonderhoud;
onderhoud parkeerterrein en schoonhouden terrein, onderhoud CV ketel en installaties;
glazenwassen (buitenzijde);
Schoonmaak gehuurde kantoorruimte;
Exclusieve levering van internet voor 2 aansluitingen met een snelheid van 600MB en een back up van 100MB;
Periodiek netwerkevenement;
Gebruik spreekruimte, indien deze niet reeds is gereserveerd. Indien huurder de garantie wil hebben dat hij/zij op een gewenst moment de beschikking heeft over een spreekruimte, dan kan deze tegen de geldende tarieven minus 25% korting worden gereserveerd via de receptie;
Bezetting receptie voor ontvangst van uw gasten.

Huurtermijn
De standaard huurtermijn bedraagt 12 maanden. Een kortere huurtermijn van 3 maanden is mogelijk tegen een meerprijs van 10% huur.

Wederzijdse opzegtermijn
Opzegtermijnen gaan in overleg, passend bij de huurtermijnen en de gewenste mate van flexibiliteit. De standaard opzegtermijn is 2 maanden.

Betaaltermijn
In overleg. Bovengenoemde huurprijzen gaan uit van betaling vooraf per maand.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 1 (één) maand huur.

Indexering
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

Gebruik en bestemming
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Hoogeveen aan het Raadhuisplein 24 of via ruimtelijkeplannen.nl.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. De aanwezige eigenaar laat u graag de ruimtes en mogelijkheden zien!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van bedrijfshuisvesting, beleggingen, ontwikkeling en taxaties.

Adres: Eekwal 20 te Zwolle.
Tel: 038 – 20 22 112

Uw dienstverlener in bedrijfshuisvesting:
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 24 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
1.600 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
50 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Vos van Steenwijklaan 75

Huurprijs op aanvraag