De Vos van Steenwijklaan 75 7902 NP Hoogeveen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

== UNIEK CONCEPT, VELE ONDERNEMERS GINGEN U VOOR == ZEER FLEXIBELE HUURCONDITIES MOGELIJK == GELEGEN OP EEN UITERMATE GOEDE LOCATIE, MET RUIME PARKEERFACILITEITEN == ZEER UITGEBREID VOORZIENINGENNIVEAU WAARBIJ U VOLLEDIG WORDT ONTZORGD! ==

"De Compaen" De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP te Hoogeveen.

Het Ondernemershotel ‘De Compaen’ in Hoogeveen huisvest al meer dan 45 bedrijven, van klein tot groot. Dit succes valt te verklaren uit het unieke concept dat hier wordt aangeboden.

Op deze uitermate goede locatie huurt u zeer flexibel passende kantoorruimte voor uw bedrijf. U wordt hierbij volledig ontzorgd en u kunt gebruik maken van diverse diensten, zoals internet, receptiediensten, catering, vergaderfaciliteiten etc.

U huurt al kantoorruimte vanaf circa 20 m² en de huurperiode is, afhankelijk van uw wensen, flexibel in te steken. Kantoorruimte huren per uur, behoort tevens tot de mogelijkheden! Daarnaast is het mogelijk om met twee bedrijven een ruimte te delen, zodat kosten kunnen worden gedeeld en u optimaal van elkaars krachten gebruik kunt maken!

De synergie en dynamiek in het gebouw is uniek en dat geeft natuurlijk een mooie boost aan uw netwerk! In ‘De Compaen’ zijn diverse vergaderruimtes tot uw beschikking. Ideaal voor bijvoorbeeld een seminar, workshops, presentaties etc.

Uiteraard staat er een parkeerplaats tot uw beschikking!

Voor de verhuur zijn diverse kantoorunits beschikbaar:

Begane grond
Unit 0.17 circa 20 m² v.v.o. huurprijs vanaf € 375,- per maand, beschikbaar per direct
Unit 0.28 circa 24 m² v.v.o. huurprijs vanaf € 400,- per maand, beschikbaar per direct

1e verdieping
Unit 1.14 circa 20 m² v.v.o. huurprijs vanaf € 360,- per maand, beschikbaar per direct
Unit 1.22 circa 20 m² v.v.o. huurprijs vanaf € 360,- per maand, beschikbaar per direct
Unit 1.27 circa 80 m² v.v.o. huurprijs vanaf € 1.100,- per maand, beschikbaar op aanvraag

Genoemde huurprijzen zijn per maand, gebaseerd op een huurovereenkomst van een jaar, bij vooruitbetaling van een jaar en te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
‘De Compaen’ is gelegen aan de Vos van Steenwijklaan, een doorgaande weg ten oosten van het centrum van Hoogeveen. Op steenworp afstand treft u onder andere bedrijventerrein ‘De Wieken’ en het 'Bentinckspark'.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar door de strategische ligging van Hoogeveen in de 'oksel' van de A28 en A37. Direct nabij diverse uitvalswegen. Hoogeveen heeft een goed bereikbaar treinstation met goede busverbindingen in de richting van het gehuurde (loopafstand).

PARKEREN:
Op het eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid, zodat er altijd plek is voor uw auto alsmede dat van uw bezoek!

BTW:
Het uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur. Huur vrij van BTW is echter mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met een nader te bepalen opslag over de huur t.b.v. de BTW-compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 30,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
• Gas, water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Schoonmaken en houden van de algemene ruimtes; tuinonderhoud; onderhoud parkeerterrein en schoonhouden terrein, onderhoud CV ketel en installaties; glazenwassen (buitenzijde);
• Schoonmaak gehuurde kantoorunit (1 keer per week stofzuigen en schoonmaak bureau(s), mits deze opgeruimd zijn; 1 keer per week lediging prullenbak van de kantoorruimte;
• Exclusieve levering van internet voor 2 aansluitingen met een snelheid van 120 MB en een back up van 20 MB;
• Periodiek netwerkevenement;
• Gebruik spreekruimte, indien deze niet reeds is gereserveerd. Indien huurder de garantie wil hebben dat hij/zij op een gewenst moment de beschikking heeft over een spreekruimte, dan kan deze tegen de geldende tarieven minus 25% korting worden gereserveerd via de receptie;
• Bezetting receptie.

HUURTERMIJN:
Diverse huurtermijnen zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Opzegtermijnen gaan in overleg, passend bij de huurtermijnen en de gewenste mate van flexibiliteit.

BETAALTERMIJN:
In overleg. Bovengenoemde huurprijzen gaan uit van vooruitbetaling van 1 (één) jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 1 (één) maand huur, inclusief servicekosten en BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Hoogeveen aan het Raadhuisplein 24 of via ruimtelijkeplannen.nl

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. De aanwezige beheerder laat u graag de ruimtes zien!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van bedrijfshuisvesting, beleggingen, ontwikkeling en taxaties.

Bezoekadres: “Weezenlandstaete” Assendorperdijk 1 te Zwolle.
Tel: 038 – 20 22 112

Uw dienstverlener in bedrijfshuisvesting:
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
164 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
F 1,70

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
50 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Vos van Steenwijklaan 75

Huurprijs op aanvraag