Reeuwijkse Poort 100-300 2811 MX Reeuwijk

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

Op de Reeuwijkse Poort staat wat moois te gebeuren. Één van de meest centrale locaties van de randstad wordt volledig herontwikkeld en gerevitaliseerd. De kantoren aan de zijde Reeuwijkse Plassen zullen plaatsmaken voor woningbouw en de kantoren aan de zichtlocatie van de A12 worden volledig gemoderniseerd. Naast nieuwe gevels zal er intern worden ingezet op een modern opleveringsniveau kantoren, worden de klimaatinstallaties volledig anno nu gemaakt en aan de buitenzijde zal meer aandacht komen voor groen. Dit in combinatie met de zeer goede parkeermogelijkheden kan maar tot één conclusie leiden: de Reeuwijkse Poort is momenteel de plek om uw onderneming te vestigen.

Op de Reeuwijkse Poort zijn reeds gerenommeerde partijen gevestigd als CAG, Svea Finans, Keukenmaxx, Qquest en Rittal. Mogelijk bent u de volgende?

Omgeving:
In de directe omgeving bevindt zich veel groen waaronder het recreatie gebied de Reeuwijkse plassen, ideaal voor een lunchwandeling. De dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in winkelcentrum Miereakker, met een supermarkt, kaaswinkel, slagerij, bakker en drogisterij bent u van alle gemakken voorzien.

Bereikbaarheid:
Reeuwijk is zeer centraal gelegen ten opzichte van steden als Gouda, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en is perfect bereikbaar door de ligging aan de rijksweg A12. Naast de Reeuwijkse Poort is een bushalte gelegen waar buslijnen 178 en 278 minimaal eens per halfuur rijden richting Station Gouda (circa 20 minuten reistijd) en Station Bodegraven (circa 15 minuten reistijd).

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein op de voor de gebouwen gelegen parkeerplaatsen alsmede in de onderliggende parkeergarage. Fietsen kunnen gestald worden in de afgesloten fietsenberging. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektrisch te laden voor zowel fietsen als auto's.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoor-, zorg-, showroom- en of ondersteunende horecadoeleinden. Een combinatie van functies is uiteraard ook mogelijk.

Oppervlakte:
Van de in totaal circa 13.000 m² kantoren op de Reeuwijkse Poort is momenteel onderstaand nog beschikbaar:
- blok 1.2: circa 430 m² BVO gelegen op de eerste verdieping;
- blok 2.2: circa 1.014 m² BVO aaneengesloten en verdeeld over 3 verdiepingen;
- blok 2.3: circa 338 m² BVO gelegen op de tweede verdieping;
- blok 3.3: circa 1.050 m² BVO aaneengesloten en verdeeld over 3 verdiepingen.

Oplevering:
In overleg en afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau.

Opleveringsniveau;
Het opleveringsniveau is in overleg voorzien van de volgende zaken:
- industriële plafonds;
- zandcementen dekvloer geschikt voor diverse vloerafwerkingen;
- internetverbinding middels glasvezel;
- liftinstallatie;
- representatieve entree;
- vrije indeelbaarheid verdieping;
- toiletgroepen;
- pantry voorzieningen.

Het opleveringsniveau is tegen meerprijs af te bouwen naar ieder gewenst opleveringsniveau. Hierbij valt te denken aan plafondafwerking: akoestisch spuitwerk of een systeemplafond, vloerbedekking middels PVC of gietvloer en het plaatsen van zaken als scheidingswanden middels glas of dichte wanden. Wij maken graag in overleg met u een indeling.

Ten behoeve van de verduurzaming van het pand zijn de volgende zaken gerealiseerd:
- verbeteren energieprestatie normen door vernieuwen en upgraden van gevelbekleding en daken;
- warmtepompinstallaties (ten behoeve van vloerverwarming en -koeling);
- LED verlichting;
- uitgebreid energiemanagement door frequente monitoring elektra- en warmtegebruik;
- zonnecel installaties (daken en gevels);
- groendaken en tuinen;
- groene stroom.

Huurprijs:
Vanaf € 115,- per vierkante meter BVO per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten. Afhankelijk van de exacte wensen en eisen ten aanzien van het opleveringsniveau kan de huurprijs worden bepaald.

Parkeren voor € 450,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Een voorschot op basis van € 30,- per vierkante meter BVO per jaar, te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting.

Energielabel:
De kantoren beschikken over minimaal energielabel A.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.

Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar. Vraag naar eventueel andere mogelijkheden.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op, de inhoud van deze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
2.832 m² (in units vanaf 338 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Reeuwijkse Poort 100-300

€ 115 /m²/jaar