Lange Kleiweg 40 2288 GK Rijswijk (ZH)

€ 145 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
The Den, Lange Kleiweg 40-42 te Rijswijk.

Omschrijving
The Den betreft een uitstekend bereikbaar en hoogwaardig kantorencomplex gelegen in het stationsgebied van Rijswijk. Het gebouw is in 2009 gerealiseerd en omvat circa 27.369 m² verhuurbaar vloeroppervlak, welke is verdeeld over 7 verdiepingen. Hiernaast beschikt The Den over een ondergelegen en afsluitbare, tweelaagse parkeergarage met een capaciteit van 381 parkeerplaatsen. Dit resulteert in een zeer gunstige parkeernorm van circa 1:75. Het complex beschikt daarnaast over een energielabel A en voldoet daarmee aan de duurzaamheidseisen voor de komende jaren.

De representatieve entree geeft toegang tot het indrukwekkende atrium waar vanuit de verdiepingen, middels de 4 kernen met elk 2 liftpartijen en een trappenhuis, eenvoudig bereikbaar zijn. Op de begane grond bevindt zich een riante ontvangstruimte met receptie, diverse vergaderruimtes en een volledig uitgeruste fitness. Op de eerste verdieping zijn diverse voorzieningen gesitueerd, zoals een gezellige koffiebar, het grootschalige bedrijfsrestaurant alsmede additionele vergaderzalen. De hoger gelegen kantoorverdiepingen beschikken naast het hoogwaardige (turn-key) opleveringsniveau over vloergrootten vanaf circa 3.500 m², hetgeen The Den een unieke propositie maakt binnen de regio Haaglanden.

Locatie
The Den is gelegen in de stationszone van Rijswijk en is zowel per openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Daarnaast zijn er ook uitstekende voorzieningen in en rondom het gebied door de aanwezigheid van hotels (Bastion Hotel, Best Western, Hoevevoorde, Savarin), horecagelegenheden (Carpe Diem, Bally’s Bar, Stout Lunchroom, Golden House) en winkelcentrum “In De Bogaard” met een scala aan winkels en lunchgelegenheden.
In de directe omgeving is reeds een grote diversiteit aan gerenommeerde gebruikers gevestigd zoals: CBR, EPO, Centrient, Rijkswaterstaat en TUI.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De locatie is met het eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Via de Polakweg zijn de op- en afritten van de rijkswegen A4 (Amsterdam- Rotterdam) en A13 (Den Haag – Rotterdam) eenvoudig bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
De locatie is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op circa 200 meter afstand bevindt zich een regionaal vervoersknooppunt alwaar diverse trein-, bus- en tramverbindingen samenkomen en waardoor onder andere de naastgelegen steden Delft en Den Haag eenvoudig bereikbaar zijn.

Beschikbaar
Het totale verhuurbare oppervlak van het gebouw bedraagt circa 27.369 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor de verhuur komt het gehele object beschikbaar welke als volgt is verdeeld:
Begane grond circa 2.049 m²
1e verdieping circa 2.242 m²
2e verdieping circa 3.571 m²
3e verdieping circa 3.556 m²
4e verdieping circa 3.929 m²
5e verdieping circa 4.079 m²
6e verdieping circa 3.985 m²
7e verdieping circa 3.958 m²

Deelverhuur vanaf circa 500 m² mogelijk.

PARKEREN
The Den beschikt over een ondergrondse en afsluitbare (tweelaagse) parkeergarage met een capaciteit van 381 parkeerplaatsen (inclusief 40 laadpalen), wat resulteert in een parkeernorm van circa 1:75.

Huurprijs
Kantoorruimte:
Vanaf € 145,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
€ 1.250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste levering. Indien huurder geen BTW kan verrekenen zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd ter compensatie van het niet kunnen verrekenen van BTW.

Oplevering
Het kantoorgebouw wordt in de huidige (turn-key) staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- Representatieve centrale entree met coffeebar;
- Vergadervoorzieningen (gemeenschappelijk);
- Bedrijfsrestaurant (gemeenschappelijk);
- Douchevoorziening (gemeenschappelijk);
- Fitnessruimte (gemeenschappelijk);
- 2 personenliften per kern;
- Klimaatplafonds voorzien van geïntegreerde LED-verlichting;
- Zonwerende beglazing;
- Toiletgroepen per verdieping;
- Pantryaansluitingen per verdieping;
- Mindervaliden toilet op de begane grond;
- Afsluitbare fietsenstalling (gemeenschappelijk).

De kantoorvloeren zijn reeds voorzien van een representatief inbouwpakket bestaande uit; vloerbedekking, scheidingswanden, meerdere pantry’s en databekabeling (CAT 6).

Servicekosten
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie. De inhoud van het pakket van leveringen en diensten zal nader tussen partijen worden overeengekomen.

OVERIG
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks ‘CPI-alle huishoudens’ (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit

Huurtermijn
In overleg

Aanvaarding
In overleg

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 kalendermaanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank in Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Energielabel
Energielabel A

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 145 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 58 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
27.369 m² (in units vanaf 550 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
7 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,81

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, winkelcentrum, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
381 parkeerplaatsen (369 overdekt, 12 niet-overdekt)
Parkeerkosten
Vanaf € 1.250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Kleiweg 40

€ 145 /m²/jaar