Karl Weisbardstraat 221 - 241 3015 GM Rotterdam

€ 235 /m²/jaar

Omschrijving

Betreft:
Little C is een nieuwbouwproject (opgeleverd in 2021) met 15 unieke, stijlvolle gebouwen gelegen aan de Coolhaven, pal naast het Erasmus MC, de Hogeschool Rotterdam en schuin tegenover Delfshaven, Mullerpier en Het Park bij de Euromast.

De reeds opgeleverde ontwikkeling bestaat uit 320 woningen waaronder lofts, appartementen en studio’s. Daarnaast is er zo’n 7.300 m² v.v.o. aan kantoren ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers en bedrijfsruimten tot één of meerdere kantoorvloeren. Verder zijn er stijlvolle horecavoorzieningen, ateliers en kleine bedrijfsruimten die het leven in Little C bijzonder maken. Zo is het mogelijk om een yogales te volgen bij het all day café van Kula en ook het afhalen van de lekkerste pizza’s van Old Scuola behoort tot de mogelijkheden.
Ook maakt een 1-laagse ondergrondse parkeergarage met 245 parkeerplaatsen (waarvan 73 bestemd voor de kantoren) onderdeel uit van het project Little C.

Kortom een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleintjes.

Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst. Zeker met de ligging aan het water en bij het Park om de hoek die rust en ontspanning bieden tussen het werken door.

De architectuur heeft een authentieke en industriële uitstraling die doet denken aan Greenwich Village en Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Daarnaast is voor de hoogwaardige architectuur ook goed gekeken naar de omliggende omgeving. Vooral de stoere, oer Rotterdamse gebouwen hebben geïnspireerd. Deze hebben een rol gespeeld in de keuze van het soort baksteen, de voeg en de signing die zijn toegepast.

De beschikbare kantoren zijn gesitueerd in de gebouwen The Scott en The Clark. Little C biedt in totaal ruimte aan circa 7.300 m² v.v.o. kantoorruimte.

De kantoren in beide bouwblokken zijn gelegen op de begane grond t/m vijfde verdieping. De begane grond maakt dus expliciet onderdeel uit van de kantoren. Hiermee komt het kantoor ‘op de grond te staan’ en kan er – indien wenselijk bevonden door de huurder – een mooie verbinding gemaakt worden tussen begane grond en 1e verdieping (vide, open trap) en eventueel andere verdiepingen.

Gebouw The Scott wordt gehuurd door FRAME Offices waardoor er invulling gegeven gaat worden aan werkplekconcepten op de begane grond met vergader/ontmoetfaciliteiten alsmede lunchgelegenheid. Dit zijn faciliteiten waar ook de huurders van gebouw The Clark gebruik van kunnen gaan maken.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: en bereikbaarheid:
“Little C” in de wijk Hoboken betekent snelle verbinding met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer (metro, tram, bus en watertaxi) en (ondergrondse) parkeergelegenheid. Metrostation Coolhaven ligt op 500 meter afstand alsmede tramlijn 114, 100 en C03. In de directe nabijheid zijn dan ook vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur gevestigd. Tevens is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden. In de toekomst zal door middel van een loopbrug de directe verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden. Onlangs is er een HOV-bus verbinding gerealiseerd die 12 keer per uur rijd tussen Rotterdam CS en Zuidplein, met een halte bij Little C.?
Oppervlakten:
Er zijn een tweetal kantoorgebouwen beschikbaar:

The Clark - Karl Weisbardstraat 221-241
Voor de verhuur is circa 2.510 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de navolgende verdiepingen:
begane grond: ca. 182 m²
2e verdieping: ca. 339 m²
3e verdieping: ca. 663 m²
4e verdieping: ca. 663 m²
5e verdieping: ca. 663 m²

The Scott - Karl Weisbardstraat 193-201
Voor de verhuur is via Frame Offices een diversiteit aan kantoorunits te huur. Totaal nog circa 1.294 m² v.v.o, verdeeld over de 4e en 5e verdieping. (per verdieping: ca. 647 m²)

De begane grond, tot en met de 4e verdieping van The Scott zijn verhuurd aan Frame Offices. Zij verhuren deze verdiepingen als managed offices. Ook verdieping 5 kan op maat en turn-key gehuurd worden middels het Frame Offices concept. Tegen nader te bepalen voorwaarden en condities.

Parkeren:
In totaal zijn er 63 parkeerplaatsen en een afsluitbare fietsenstalling voor 62 fietsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar (1:100).

Huurprijs:
Kantoorruimte The Clark: € 235,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.
Parkeren: € 2.500,- per plaats per jaar, excl. BTW.

Kantoorruimte The Scott: Huurprijs is nader te bepalen, afhankelijk van gewenst oplever- en voorzieningen niveau.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt circa € 30,- per m² per jaar, excl. BTW en exclusief levering van energie, water en telecomdiensten. Jaarlijks worden de kosten naar rato van het verhuurbaar vloeroppervlak en aantal parkeerplaatsen vastgesteld en verrekend met de in rekening gebrachte voorschotbijdragen.

Staat van oplevering:
In de huidige (casco+) staat, onder andere voorzien van:
- centrale entree begane grond;
- 2 liften;
- hoogte begane grond 3.6 m, verdieping 2.7 m;
- dames & herentoiletgroep per etage;
- vloerbelasting 400 kg/m²;
- aansluiting pantry per etage;
- zonwerende beglazing;
- te openen ramen;
- verhuisraam per etage;
- stadsverwarming;
- elektra-tussenmeter per vloer;
- computervloer v.z.v. elektra gereed voor data;
- LED-armaturen met aanwezigheidsdetectie;
- klimaatplafondeilanden met centrale afzuiging.

EPC
Label A.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 235 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
3.804 m² (in units vanaf 339 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,90

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
63 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 2.500,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.