Vantaabaan 4 3045 AJ Rotterdam

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

Algemeen
Voor verhuur is beschikbaar een multifunctionele kantoor/- bedrijfsunit gelegen aan de Vantaabaan 4, op het bedrijvencomplex “Flightpark” te Rotterdam. Dit bedrijvencomplex is in 2011 ontwikkeld en is geschikt voor bedrijven tot en met milieu categorie 3 en is strategisch gelegen nabij Rotterdam The Hague Airport. Deze zelfstandige unit is ca. 182 m² groot en is verdeeld over een begane grond en 1e verdieping. De ruimte is reeds in gebruik als showroom en kenmerkt zich door de fijne en complete afwerking. Tevens heeft u de beschikking over 3 eigen parkeerplaatsen, welke voor het gebouw gelegen zijn. Eventueel is het mogelijk de ruimte te voorzien van een overhead deur, waardoor de begane grond uitstekend gebruikt kan worden als
bedrijfsruimte.

Locatie
Het bedrijvencomplex is direct naast Rotterdam – The Hague Airport gelegen. In de nabije omgeving zijn onder andere bedrijven als Dura Vermeer, Securitas en Rhenus Air gevestigd. Het gebied rondom het vliegveld wordt thans hoogwaardig herontwikkeld tot het bedrijvengebied Rotterdam The Hague Airport Business Park. Door de ligging direct bij het vliegveld valt bedrijvencomplex “Flightpark” ook onder de beveiliging van de koninklijke marechaussee.

Bereikbaarheid
Per auto
Direct naast Rotterdam – The Hague Airport is Flightpark strategisch gesitueerd ten opzichte van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Ook overige
steden in de randstad zijn uitstekend bereikbaar via de Doenkade (N209), A13, A16 en A20. Daarnaast ligt Flightpark op circa 10 autominuten
van het centrum Rotterdam.

Per openbaar vervoer
Tevens rijdt er een shuttleservice in 5 minuten vanaf halte Meijersplein (Randstad-Rail station) direct naar het vliegveld. Het is mogelijk om de shuttle
ter hoogte van onderhavige bedrijfsunit te laten stoppen. Hierdoor is het bedrijvenpark ook uitstekend bereikbaar middels het openbaar
vervoer.

Oppervlakte
Een totaal van ca. 182 m² is voor verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:
- Begane grond: ca. 91 m² kantoorruimte
- 1e verdieping: ca. 91 m² kantoorruimte

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- grote raampartijen;
- verwarming middels nivolair;
- te openen ramen op de 1e verdieping;
- cat5e databekabeling;
- verlichting;
- luxueuze pantry;
- toilet;
- gietvloer begane grond;
- zonwering binnenzijde;
- afgewerkte en geschilderde wanden;
- camerabeveiliging buitenzijde;
- buitenverlichting.

Componenten van de inrichting zijn in overleg ter overname beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.150,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op één van de 3 bij de unit behorende parkeerplaatsen, welke voor het gebouw gelegen zijn.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten
Huurder is een nader te bepalen bedrag aan servicekosten verschuldigd.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurperiode
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

Beschikbaar
In overleg, doch op korte termijn.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke
bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, dan wel een waarborgsom storten, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
182 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vantaabaan 4

€ 2.150 /mnd