Blaak 555 3011 GB Rotterdam

€ 231 /m²/jaar

Omschrijving

Het kantoorgebouw Five55 is prominent gelegen op de Blaak te Rotterdam Door de ligging en gekozen architectuur is het object beeldbepalend. Het gebouw is in 1996 gebouwd naar een ontwerp van architectenbureau Murphy Jahn. Onlangs is het gebouw volledig gerenoveerd.

Het gebouw is full service ingericht voor haar huurders, 24/7 open en voorzien van een lunchroom, lounge met terras, Wi-Fi hotspot, coffee corner en een bemande receptie. Deze ruimten en voorzieningen zijn zeer geschikt voor een informeel overleg, pauze of om medehuurders te ontmoeten.

Met de Coolsingel, de Markthal, de gezellige Pannekoekstraat en De Meent op loopafstand met recht een fantastische plek om te werken en te verblijven. De kenmerken van de locatie in combinatie met die van dit bijzondere gebouw zorgen voor een prettige kantoorhuisvesting.

Voor de onderhavige ruimte is een high-end kantoorindeling ontworpen. Impressies hiervan zijn opgenomen in de projectinformatie. In overleg kan aan dit ontwerp uitvoering worden gegeven en kunnen de reeds beschikbare inrichtingscomponenten worden overgenomen.

Locatie
Rotterdam is modern en vol ambities met volop mogelijkheden voor nieuwe initiatieven. Een mediagenieke metropool met een almaar groeiende skyline vol moderne architectuur. Veel toonaangevende, (inter)nationale bedrijven hebben dan ook gekozen voor huisvesting in Rotterdam. De stad heeft een uitermate strategische ligging ten opzichte van het achterland en een uitstekende bereikbaarheid via het water, spoor, weg of de lucht.
De locatie Blaak maakt onderdeel uit van het Central Business District van Rotterdam. Deze dynamische plek in de stad wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van representatieve kantoorgebouwen, restaurants, retail en wonen. Met recht kunnen we hier spreken van een dynamische plek in de stad.

Gebouw
Kantoorgebouw Five55 wordt gekenmerkt door de uiterst representatieve entree met tal van voorzieningen zoals een bemande receptie, lunchroom, Wi-Fi hotspot, coffee-corner en een lounge met terras. De verdiepingen zijn bereikbaar middels meerder personenliften. Vanuit de kantoorverdiepingen is er goed zicht op de stad. Met name op de hoger gelegen verdieping kan worden genoten van een panoramisch uitzicht. De kantoorvloeren worden in gerenoveerde  staat opgeleverd. De vloeren zijn licht en ruim van opzet en geschikt voor alle kantoorconcepten.

Bereikbaarheid
Per auto
Zeker voor een centrumlocatie als deze is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto via de
diverse invalswegen.

Per OV
Station Blaak en Beurs liggen op steenworpafstand. Vanuit deze stations is het centraal station binnen enkele minuten te bereiken. Vanuit het centraal station is er een hele snelle verbinding richting Amsterdam en Schiphol.

Vloeroppervlakte
Five55 bestaat in totaal uit circa 24.730 m² kantoorruimte, waarvan circa 413 m² kantoorruimte gelegen op de 21e verdieping, voor verhuur beschikbaar is.

Parkeren
In de basis is er één parkeerplaats beschikbaar in de ondergelegen parkeerkelder. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen in deze garage extra parkeerplaatsen worden gehuurd.

In de directe omgeving ligt de Q-park garage ‘Koopgoot’ waarvan de entree op loopafstand van Five55 gelegen is. In deze ondergrondse parkeergarage is een ruim aanbod aan parkeren. Het is mogelijk om voor deze garage abonnementen te kopen.

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel A.

Huurprijs
Kantoorruimte: EUR 231,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil maart 2023).

Parkeerplaats: EUR 2.747,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil maart 2023).

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Voorzieningen
Wij bieden de beschikbare kantoorruimte aan inclusief de navolgende voorzieningen:
- een representatieve entree op de begane grond met bemande ontvangstbalie;
- 6 personenliften die toegang bieden tot de beschikbare verdieping;
- entreedeuren op de verdiepingen uitgevoerd in staal en glas;
- akoestische systeemplafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- vrij indeelbare kantoorruimte;
- gladde betonvloeren geschikt voor het aanbrengen van voerafwerking;
- toiletgroep;
- verwarming;
- mechanische ventilatie in combinatie met koeling;
- isolerende zonwerende beglazing;
- kabelgoten voor elektra en databekabeling;
- te openen ramen.

Voor de onderhavige ruimte is een high-end kantoorindeling ontworpen. Impressies hiervan zijn opgenomen in deze projectinformatie. In overleg kan aan dit ontwerp uitvoering worden gegeven en kunnen de reeds beschikbare inrichtingscomponenten worden overgenomen.

Servicekosten
De servicekosten bedragen EUR 70,00 per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, excl. BTW. Het pakket aan door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten kan op verzoek worden toegezonden.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen waarbij verhuurder zich het recht voorbehoud om aanvullende bepalingen op te nemen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 231 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 215 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
413 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
26 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Blaak 555

€ 231 /m²/jaar