Unit 3.1 t/m 3.6 Karl Weisbardstraat 181-201, 3015 GM Rotterdam

€ 9.477 /mnd
Onderdeel van gebouw Frame Offices - Rotterdam Little C Frame Offices - Rotterdam Little C foto

Omschrijving

Kantoorruimte huren in Rotterdam gebouw The Scott? Full-service kantoorruimtes te huur aan de Karl Weisbardstraat 181 - 201. De huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Inhoudend G/W/E, internet, gebruik van de gezamenlijke pantry en receptiediensten.
 
Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt. 
 
LOCATIE EN BEREIKBAARHEID 
Little C wordt ontwikkeld in een omgeving vol aansprekende en belangrijke instellingen, op medisch, educatief en cultureel gebied. Van het Erasmus Medisch Centrum, het grootste universitair medisch centrum van Nederland, tot Hogeschool Rotterdam, de snelst groeiende hbo-instelling. En van de beeldende kunst van het Museum Boijmans Van Beuningen tot de innovatieve tentoonstellingen van de Kunsthal. Daarnaast ligt Little C aan de kennis-as die van de Rotterdam Science Tower aan de Marconistraat tot aan de Erasmus Universiteit aan de Kralingse Zoom loopt. Je vindt er onderwijs, onderzoek, bedrijfsruimte en laboratoria van wereldklasse. 
 
Net als al deze instellingen is ook Little C optimaal bereikbaar. Met openbaar vervoer op loopafstand en prima fietspaden. En nabij goede uitvalswegen voor wie met de auto de stad uit gaat. Dankzij de ligging binnen de Randstad zit je binnen no time in Den Haag, Utrecht of Amsterdam. Maar ook België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië zijn met de trein of het vliegtuig dichtbij. Rotterdam-The Hague Airport en Schiphol Airport zijn uitstekend bereikbaar.
 
SERVICES & FACILITIES 
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices maakt uw totaalplaatje doorslaggevend en neemt al uw zorgen rondom uw huur- en werkomgeving uit handen, zodat uw bedrijf - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw eigen business. We bieden het beste serviceniveau voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Tevens worden u en uw bezoekers dagelijks hartelijk ontvangen door onze host(esse)s bij de receptie balie en kunnen wij u voorzien van een ruim aanbod aan Happy Life Services. Services zoals het leveren van bloemen, planten, lunches en energieke versnaperingen. 
 
HORECA 
Bij Frame Offices kunt u ook terecht voor uw kopjes koffie en thee. Er komt een gezellige zithoek waar u rustig even kunt genieten van de koffie en uw klanten kunnen wachten. Uiteraard kan Frame Offices naar wens uw energieke versnaperingen tijdens uw bijeenkomsten verzorgen. 
 
M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN 
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 37m². De huurprijzen zijn exclusief btw maar verder all-in, betekende inclusief, G/W/E, internet, gebruik van de gedeelde pantry en toiletten en receptiediensten.

Servicekosten: €1.233,- exclusief btw per maand. 
 
VOORZIENINGEN 
All-in; 
- Wekelijkse schoonmaak; 
- Gemeubileerd; 
- Receptiediensten; 
- Internet/Wifi; 
- G/W/E; 
- Lift; 
- Gedeelde pantry en toiletten. 
 
Overige (gedeeltelijk upgrades); 
- Telefonie service; 
- Postverwerking; 
- Administratieve services; 
- Parkeren op eigen parkeerterrein; 
- Gedeelde laadstations; 
- Vergaderruimten; 
- Flexwerkplekken; 
- Virtuele kantoren; 
- Postadres/ KvK. 
 
Parkeren: 
In totaal zijn er 36 parkeerplaatsen en een afsluitbare fietsenstalling voor 62 fietsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar. 
 
Parkeerplaatsen: 
€ 2.750,- per plaats per jaar, excl. btw. 
 
Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en Team Manager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.477 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 3 maanden
Servicekosten
€ 1.233 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
296 m²

Indeling

Aantal werkplekken
34
Gemeubileerd
Ja
Gelegen op
3e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, gedeelde keuken (onbemand), voorzieningen voor gehandicapten, printfaciliteiten, glasvezel en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, voorzieningen voor gehandicapten, glasvezel, privé vergaderruimte, gemeubileerd, gedeelde kantoorruimte en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karl Weisbardstraat 181-201

€ 9.477 /mnd