Millenniumtoren - Unit 87 m² Weena 690, 3012 CN Rotterdam

€ 6.525 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw Millenniumtoren Millenniumtoren foto

Omschrijving

Plug & play kantoren aan het Weena in Rotterdam
In dit prachtige gebouw, recht tegenover Rotterdam Centraal Station, bieden wij full-service kantoren op verschillende verdiepingen die stuk voor stuk een verbluffend uitzicht hebben. De ruime ontvangsthal met receptie, het gebruik van marmer en andere hoogwaardige materialen en de grote raampartijen geven dit pand een luxe uitstraling. Werken in de Millenniumtoren versterkt de bedrijfsidentiteit en inspireert tot nog grotere succes.

Oppervlakte

Er komen diverse units beschikbaar tussen de 18 en 100 m2 waardoor we vrij eenvoudig het formaat van het kantoor kunnen aanpassen aan uw wensen.

Ligging en bereikbaarheid
Recht tegenover Rotterdam Centraal Station.

Parkeren
Parkeerplaatsen leverbaar op aanvraag.

Opleveringsniveau
Onze hoogwaardige kantoren zijn voorzien van razend snel internet, meubels, onbeperkt koffie & thee, schoonmaak en een schitterend uitzicht. Daarnaast zijn er diverse belcellen, vergaderkamers en lounges die gratis gebruikt kunnen worden.

Als kers op de taart hebben wij ook nog een vergadercenter met bar op de 23e verdieping gerealiseerd voor grote vergaderingen en events.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.525 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²

Indeling

Gemeubileerd
Ja

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, restaurant, gedeelde keuken (onbemand), fitnessruimte, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, lift, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte en gemeubileerd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weena 690

€ 6.525 /mnd incl. servicekosten