Boompjes 250 3011 XZ Rotterdam

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Introductie
Voor verhuur is ca. 990 m² zeer hoogwaardige kantoorruimte op de begane grond beschikbaar in het voormalige welbekende gebouw van De Nederlandse Bank plaatselijk bekend als Boompjes 250 te Rotterdam. Het karakteristieke en markant gelegen object, ter grootte van ca. 9.000 m², biedt een prachtig uitzicht op rivier De Maas. Na volledige renovatie biedt DNB zeer moderne kantoorruimte met alle gemakken van deze tijd, waarbij er rekening gehouden is met de historie en het originele ontwerp van het object. De aangeboden ruimten kent een hoogwaardig opleveringsniveau welke wij graag aan u zouden laten zien!

Specificaties
- volledig gerenoveerd gebouw
- goede parkeervoorzieningen, ook voor bezoekers
- centraal gelegen aan De Maas
- 4 minuten lopen vanaf station Blaak

Locatie & bereikbaarheid

Locatie
Aan de Boompjes, tussen de verlengde Willemsbrug en Erasmusbrug, is op een schitterende locatie een uniek kantoorgebouw geprojecteerd. Dit is het voormalige gebouw van De Nederlandse Bank. De voorgevel van het gebouw is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op rivier De Maas. De stadsgevel biedt uitzicht op de Scheepmakershaven en het centrum van Rotterdam. DNB is op elke wijze zeer goed te bereiken en achter het gebouw is de ruime parkeergarage Terwenakker gelegen. Het gebouw is gesitueerd aan de rand van het centrum van Rotterdam in een gebied waar wonen en werken op vaak opmerkelijke wijze gecombineerd worden. Men vindt er de paalwoningen over de Blaak, het Witte Huis,
het openluchtmuseum, De Oude Haven, het Maritiem Museum Prins Hendrik, een dagmarkt, winkelstraten en talloze restaurants, bars en café’s. Dit alles op loopafstand van het gebouw.

Bereikbaarheid

Auto
Via de Maasboulevard is de ring Rotterdam (A4, A15, A16, A20) binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het gebouw ligt op vier minuten lopen van het NS-station Blaak. Dit station heeft tevens haltes van de Metro OostWest lijn en de tramlijnen 3 en 8. De halte Leuvehaven van de Metro NoordZuid en tramlijn 6 ligt op een afstand van vijf minuten lopen van DNB. In de omgeving van het gebouw zijn ook diverse haltes van RET- en regionale buslijnen gesitueerd.

Betreft Oppervlakte Bijzonderheden
Begane grond ca. 990 m² kantoorruimte

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ruime parkeergarage Terwenakker, welke direct achter gebouw DNB gelegen is. Hier kunnen diverse soorten abonnementen worden afgesloten. Tevens is het mogelijk om voor uw bezoek parkeerkaarten te kopen waar mee betaald kan worden.

Opleveringsniveau
Door de volledige renovatie biedt DNB zeer moderne kantoorruimte met alle gemakken van deze tijd, waarbij er rekening gehouden is met de historie en het originele ontwerp van het object. Het gebouw biedt hoge plafonds en is voorzien van een klasse A koel-, en verwarmingssysteem, kabelgoten en meerdere liften.

- hoogwaardig gerenoveerd
- meerdere liften
- fietsenstalling aanwezig
- eigen toiletgroepen
- lunchfaciliteit op de 1e verdieping
- goede parkeervoorzieningen in Gemeentelijke parkeergarage

Voorwaarden en condities
Huurprijzen
De huurprijs van de kantoorruimte op de begane grond bedraagt € 135,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
Op verzoek doen wij u alle parkeertarieven van de verschillende abonnementen toekomen.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,00 per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

Betaling
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn(en)
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke
bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en
servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
990 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.