Prins Pieter Christiaanstraat 81 3066 TB Rotterdam

€ 195 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
De representatieve kantoorvilla op de Prins Pieter Christiaanstraat omvat totaal circa 600 m² verdeeld over de begane grond alsmede de 1e verdieping. De kantoorruimte wordt in huidige staat inclusief het bestaande inbouwpakket met mooie kamers, glazen wanden, receptie en kantineruimte opgeleverd. Het object beschikt over 15 parkeerplaatsen en een voortuin welke met zitjes ingericht kan worden als lunchgelegenheid.

Het moderne kantoorgebouw is gelegen aan de rand van de Rotterdamse wijk Prinsenland langs de doorgaande weg tussen Capelle aan den IJssel/Krimpenerwaard en Rotterdam Alexander, direct naast metrostation Capelle Schenkel. De bereikbaarheid is zowel met eigen als ook met openbaar vervoer uitstekend. De moderne architectuur van het kleinschalige gebouw maakt het een zeer representatieve en herkenbare kantoorlocatie.

Indeling
Begane grond circa 317 m²
1e verdieping circa 287 m²
Totaal circa 604 m²

Er zijn in totaal 15 parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen terrein nabij de entree van het gehuurde.

Locatiegegevens
De locatie is gelegen aan de rand van de woonwijk Prinsenland aan de oostzijde van Rotterdam. De omgeving wordt gekenmerkt door een mix van woonbebouwing en bedrijvigheid. Op korte afstand bevindt zich het IJsselland Ziekenhuis, met diverse daarbij behorende voorzieningen en dienstverleners. Winkels in Prinsenland en Rotterdam Alexander zijn goed bereikbaar.

Het object is gunstig gelegen aan de Prins Pieter Christiaanstraat (Rotterdam-Prinsenland), direct naast metrostation Schenkel en biedt een uitstekende verbinding met NS-treinstations Rotterdam-Alexander (3 haltes) en Rotterdam Centraal Station. Snelwegen A16 en A20 liggen slechts enkele autominuten van het gebouw verwijderd.

Voorzieningen
De kantoorruimte word opgeleverd in de huidige staat, voorzien van o.a.:
- vloerbedekking;
- hardhouten trap;
- systeemplafond wat nog wordt voorzien van nieuwe LED-verlichting;
- verwarming middels radiatoren;
- luchtbehandeling met meervoudige ventilatie met topkoeling;
- additionele airconditioning;
- buiten zonwering;
- dubbele toiletgroep in het gehuurde;
- pantry en keuken / lunchruimte;
- kamerverdeling voorzien van deels glazen scheidingswanden;
- toegang d.m.v. sleuteltags;
- databekabeling (Cat 5e);
- glasvezelaansluiting;
- alarmsysteem;
- brandmeldinstallatie.

Het gehuurde is 24/7 toegankelijk.

Huurprijs
€ 129.000,-- te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
7 jaar, gevolgd door periodes van telkens 5 jaar.

Oplevering
Per medio maart /april 2022.

Voorschot servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud van alle in het gehuurde aanwezige installaties. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de kosten voor gas-, water- en elektroverbruik.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks per 1 januari, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 195 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
15 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
604 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 750,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prins Pieter Christiaanstraat 81

€ 195 /m²/jaar