Handelsstraat 15 6135 KK Sittard

Huurprijs op aanvraag Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Het betreft een -deels verhuurd- bedrijfspand op een perceel van circa 3.750 m², onderverdeeld in vleugel met een kantoor-/ productie-/ opslagruimtes (BVO circa 2.100 m², verdeeld over 2 lagen) en een (verhuurde, kortlopende overeenkomst) opslaghal/ magazijn met een vloeroppervlakte van BVO ca. 945 m².

INDELING
Kantoor-/productielocatie: begane grond bevindt zich ca. 1.050 m² bedrijfsruimte, te weten: centrale entree, trappenhuis, diverse magazijnruimtes, kantineruimte, uitgiftebalie, kluis en een heren- en damestoilet.

Magazijn (verhuurd, met kortlopende overeenkomst): zijnde een zelfstandig toegankelijke bedrijfsruimte van ca. 945 m² met overdekt laad- en losgedeelte aan de voorzijde.

Kantoor: eerste verdieping bevindt zich ca. 1.050 m² multifunctionele kantoorruimte. De entree is via het trappenhuis, dat toegang biedt tot de verdieping. De verdieping is ingedeeld als kantoorruimte middels systeemwanden en derhalve flexibel in te delen. Momenteel is de verdieping ingedeeld in 15 kantoor- / vergaderruimtes, een kantine, enkele archiefruimten en een heren- en damestoilet.

LOCATIE
Handelscentrum Bergerweg is een bedrijventerrein in de gemeente Sittard-Geleen. Het terrein is ca. 52 hectare groot en kent ca. 150 ondernemingen waar in totaal ongeveer 3500 arbeidsplaatsen worden vervuld. Het is het oudste bedrijventerrein van Sittard, opgericht in 1962. Het bedrijventerrein ligt aan de westkant van Sittard, ten noorden van de gelijknamige Bergerweg, een van de belangrijkste invalswegen van de stad. Deze Bergerweg sluit in het verlengde aan op de N294 richting de A2 bij Urmond en de N276 van Brunssum naar Sint Joost. Het is een gemengd bedrijventerrein (bedrijven en kleinschalige kantoren) met ondernemingen die voornamelijk actief zijn in de detailhandel en die gericht zijn op de lokale omgeving. Er zijn ook bedrijfswoningen aanwezig. Langs de Bergerweg bevindt zich een autoboulevard met garagebedrijven en showrooms.
Ten zuiden van de Bergerweg is in 1999 een nieuw bedrijventerrein geopend, BedrijvenStad Fortuna. Voorts ligt ten oosten van het terrein het Kantorenpark Sittard.

BEREIKBAARHEID
Gesitueerd aan de Handelsstraat en centraal gelegen binnen industrie-/handelsterrein “Bergerweg” met een goede verbinding naar snelwegennet A2/A76 (Eindhoven / Luik / Antwerpen / Aken) als ook de N276 in de richting van Roermond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig pand wordt opgeleverd met onder andere:
• systeemplafond voorzien van TL-verlichting
• vloerbedekking
• C.V.-installatie incl. radiatoren
• airco-units
• screens
• camerabewaking (ter overname van huurder)
• brandalarminstallatie
• inbraakalarminstallatie
• diverse lichtkoepels
• niet-constructieve scheidingswanden
• inbouwkasten
• audio-installatie in systeemplafond
• kunststof kozijnen
• diverse gescheiden toiletunits
• gasheater in bedrijfsruimte
• kantine voorzien van linoleumvloer, vaatwasser, fornuis, magnetron en koelkast.

PARKEREN
Het terrein / perceel is grotendeels ingericht als parkeer-/ opslagterrein en biedt plaats voor ca. 30 auto's.

BESTEMMING
In het vigerende bestemmingsplan ''Handelsterrein Bergerweg'', vastgesteld op 15 december 2010, is onderhavige locatie bestemd als Bedrijf. Bedrijven tot en met milieucategorie 2 zijn toegestaan. De staat van bedrijfsactiviteiten is op aanvraag beschikbaar.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Sittard
Sectie: L
Perceel: 677 ged.
Kadastrale grootte (na splitsing vna het huidig perceel): circa 37 are, 40 ca.

AANVAARDING
Direct

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
3.050 m² (in units vanaf 2.100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsstraat 15

Huurprijs op aanvraag Prijs n.o.t.k.