Ligne 1 6131 MT Sittard

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR | diverse metrages | Ligne 1 Sittard-Geleen

Commerciële ruimten | Ligne Sittard

NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD

In het centrum van het bruisende Sittard ligt de Ligne. Een veelzijdig stukje Limburg. Het betreft een leuke combinatie van wonen, ondernemen en verblijven. Voor ieder is er iets wils zoals een bibliotheek, gezellige horeca en retail. Zo is er beschikking over kantoren, winkels en horeca ruimten. Voorts ligt het station op loopafstand. De moderne en eigentijdse architectuur maakt het geheel fraaie stedelijk voor de moderne ondernemer en klant. Wij vertellen u met behulp van deze presentatie graag meer over dit fraaie project.

Bereikbaarheid
Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen, Royworks) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

Aan de rand van het historische hart van Sittard ligt een nieuwe stedelijke ontmoetingsplek genaamd de Ligne. Een bruisend centrum met state-of-art filmhuis, bibliotheek, museum, onderwijs, (zorg)woningen, winkels, horeca en kantoorruimten. Ligne brengt dagelijks 4.000 studenten/medewerkers en ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard.
Zie ook: wordt het regionale ontmoetingscentrum. Het historische hart van de stad krijgt daarbij nu de steun van een hypermodern broertje. In Ligne komen onderwijs, cultuur, wonen, werken en ontspanning samen. Een bruisende plek: overdag, 's avonds en in de weekends. Een plek om te werken, te genieten en te ontmoeten.

Sittard is een stad met allure, je kunt er exclusieve winkels bezoeken, maar ook genieten van goede koffie en lekker eten. Je treft er ook een groot assortiment van landelijke retailers maar ook de unieke plaatselijke detaillist aan. In Ligne is nog ca. 5.000 m² commerciële ruimte beschikbaar, te huur vanaf ca. 500 m². Alle retailers, kantoor-, en horecaconcepten zijn meer dan welkom.

Momenteel zijn hier o.a. gevestigd: Zuyd Hogeschool/ Bibliotheek Sittard De Domijnen / Zuyd Hogeschool / Museum de Domeinen- Hedendaagse Kunst / Filmhuis de Domijnen / Coffee Mundo / Subway / COOP / Fitness / Banner Connect / Scala.

Adres Ligne 1, 6131 MT Sittard

Omschrijving
Winkelruimte op de begane grond, magazijn, natte ruimten , laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde.

Huurprijs Op aanvraag

Metrage In totaal nog circa 5.000 m² beschikbaar

Welstandsklasse A1

Bestemming
Toegestaan o.a. detailhandel, dienstverleningsconcepten, (dag)horeca.

Parkeren
Onder het complex biedt een ruime parkeergarage plaats aan auto's van bewoners, winkelpubliek en bezoekers. Ook is er een grote fietsenstalling voor ca. 500 fietsen onder Ligne gevestigd. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 550,00 excl. BTW.

Technisch
Gas, water en elektra aansluiting. (duurzaam koelen en verwarmen middels aansluiting "Groene Net“)

Opleveringsniveau
Casco, sprinkler, afbouwpakket ter bespreking.

Aanvaarding: In onderling overleg.

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.

Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

Disclaimer
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten

Oppervlakte
5.000 m² (in units vanaf 500 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
5.000 m²
Breedte gevel
40 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ligne 1

Huurprijs op aanvraag