Laurens Janszoon Costerstraat 48 5916 PS Venlo

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur: kantoorruimte van ca. 412 m2 verdeeld over 2 lagen aan de doorgaande weg LJ Costerstraat te Venlo. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit enkele bedrijfsunits en winkelruimtes met kantoorruimte en showroom.

Object:
Het object is omstreeks 1992 gerealiseerd. Het voor verhuur beschikbare deel betreft de voorbouw kantoorruimte bestaande uit 2 lagen van 205 m². De begane grond is momenteel 1 open ruimte waardoor de ruimte ook geschikt is als showroom/winkel. Op de eerste verdieping zijn een aantal kantoorruimtes gerealiseerd. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds met LED-armaturen en te openen ramen. De begane grond is nog naar wens in te delen. Afwerking van de kantoorruimten in overleg. Het gehele object is voorzien van kunststof ramen met dubbel glas. Het object beschikt over een energielabel A.

Locatie:
Gelegen op Businesspark Noorderpoort. Op het circa 200 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 170 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Op Businesspark Noorderpoort zijn bedrijven gevestigd als Bauhaus, Carglass, Tempo Team, RSM, TRIAS, Contour, Koenen en Co, Van der Valk Hotels & Restaurants en het hoofdkantoor van Rabobank Noord Limburg.

Bereikbaarheid:
Het object is nabij de op- en afritten van de A-67 (Duisburg-Eindhoven) en de A-73 gesitueerd en is eveneens vanuit het centrum goed bereikbaar. Een bushalte ligt op zeer korte afstand van het gebouw. Op eigen terrein zijn er in totaal 9 parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruikers van de kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimten worden in basis opgeleverd met vloerbedekking op de eerste verdieping en systeemplafond met led-armaturen. De kantoorruimten krijgen gezamenlijk de beschikking over een pantry en toiletruimte. Afwerking naar wens bespreekbaar afhankelijk van huurvoorwaarden.
In totaal zijn er 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruikers van de kantoorruimten.

Huurprijs:
€ 80,- excl. BTW p/m²/per jaar.

Servicekosten:
In overleg. Verhuurder zal een voorschot in rekening brengen voor ge- en verbruik gas, water en elektra.

Huurtermijn:
In overleg

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW -norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
412 m² (in units vanaf 92 m²)
Perceel
2.160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laurens Janszoon Costerstraat 48

€ 80 /m²/jaar