Ringweistraat 2 - 20 4181 CM Waardenburg

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie:
Deze geheel zelfstandige en reeds ingedeelde en gestoffeerde kantoorruimte is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek/zichtlocatie. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object:
Dit zelfstandige kantoorgebouw(deel) van circa 579 m² vloeroppervlak (eventueel beschikbaar in units vanaf circa 224 m²) bestaat uit twee bouwlagen en is reeds smaakvol ingedeeld. De opengewerkte ontvangstruimte, de glazen wanden en de ruime opzet van de kamers maken het geheel toch een zeer prettige werkomgeving. De indeling middels (flexibele) scheidingswanden kunt u uiteraard nog naar uw eigen wensen aanpassen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze inspirerende omgeving zal leiden tot verhoogde creativiteit en werklust. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezichtiging.

Opleveringsniveau:
Het uitgebreide opleveringsniveau omvat onder andere: systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden, databekabeling, pantry, sanitaire voorzieningen per verdieping, kabelgoten met (elektra)wandcontactdozen, een luchtventilatiesysteem en enkele airco-units.

Parkeren:
Op het voorliggende buitenterrein is een ruim eigen parkeerterrein gesitueerd.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 3 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
579 m² (in units vanaf 224 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,12

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ringweistraat 2 - 20

€ 80 /m²/jaar