Regterweistraat 11 B 4181 CE Waardenburg

€ 1.995 /mnd

Omschrijving

212 m² kantoor op zichtlocatie A2!

Direct aan de Rijksweg A2 staat het Trade Centre De Waalbrug. In dit Trade Centre is op de eerste verdieping 212 m² zeer verzorgd afgewerkte kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Eventueel kan de ruimte worden uitgebreid tot zelfs 700 m² indien gewenst.
Deze ruimte is uniek om zijn ligging direct aan de op- en afrit en om de volgende redenen:
- open werkruimte met heel veel lichtinval door de grote glaspartijen.
- zeer verzorgde inrichting. U hoeft alleen uw kantoormeubilair te verhuizen en u kunt hier werken.
- voldoende parkeergelegenheid om het gebouw. Bij deze ruimte worden 6 eigen plaatsen aangeboden en er kunnen extra plekken worden bij gehuurd indien gewenst.

HUURPRIJS:
€ 1.995,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
entree op de begane grond, lift of trapopgang naar etage, voorportaal, eigen entree. Open werk- of ontvangstruimte, 4 kantoorkamers waarvan 1 is gebruikt als serverruimte, pantry, sanitaire voorzieningen.

AFWERKING:
Het kantoor is geheel gebruiksklaar inclusief systeemplafond, verlichting, scheidingswanden, keuken en sanitair.

INSTALLATIES:
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie, topkoeling, brandmeldinstallatie en glasvezel aansluiting. Huurders verzorgen hun eigen abonnement t.b.v. dataverkeer, aansluiting KPN glasvezel is aanwezig in het gebouw.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg vast te stellen.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, BMI, topkoeling, brandblusmiddelen, lift, alarminstallatie, maar ook glasbewassing buiten, tuinonderhoud, afval, schoonmaak en verbruik elektra, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Op dit moment bedragen de servicekosten € 49,00 per m² per jaar excl. BTW.
* Het gebouw Trade Center De Waalbrug is in 1998 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen.
* Uitbreiding van de ruimte is mogelijk. De andere zijde van deze verdieping verkeerd nog in casco staat en het huren van een aanvullend aantal meters van deze ruimte is mogelijk.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van de Betuwe. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.995 per maand
Servicekosten
€ 49 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
212 m²
Perceel
2.483 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Regterweistraat 11 B

€ 1.995 /mnd