Piet Heinstraat 11 7204 JN Zutphen

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Kantoor-, praktijk- en behandelruimtes in 'Gezondheidscentrum Vijverstaete', gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, ziekenhuis en op steenworp afstand van de uitvalswegen richting Lochem, Deventer, Arnhem en Doetinchem.

HUREN KAN AL VANAF 20 m², maar ook andere afmetingen zijn mogelijk.

Na een warme ontvangst door de gastvrouw gaat u onder het genot van een lekker kopje koffie aan het werk. Een goed begin van uw werkdag, dat is wat Gezondheidscentrum Vijverstaete kenmerkt. Geen zorgen over alle rompslomp die komt kijken bij het huren van een bedrijfsruimte, bij Gezondheidscentrum Vijverstaete vallen deze zaken allemaal onder het totaalconcept. Huren voor een vaste prijs inclusief WiFi, glasvezel, bemande receptie, ruime wachtruimtes, schoonmaak, koffie en thee, gebruik van vergader- en trainingszalen, het kan allemaal binnen het unieke all-in concept van Gezondheidscentrum Vijverstaete.

Het pand is met name voor ondernemers in de zorgsector een uitgelezen locatie. In het pand zijn al diverse medische, paramedische en aan zorg gerelateerde professionals gevestigd. “Die werken erg prettig samen en versterken elkaars praktijken". Op dit moment zijn o.a. een arts, diverse fysiotherapeuten, psychiaters en psychotherapeuten, diëtistes, thuiszorgorganisaties, orthopedische bedrijven en andere aan de zorg gerelateerde bedrijven in het pand gevestigd.

Naast vaste huur is het mogelijk om een ruimte voor een dag(deel) te huren voor een vast tarief. Ook gemeubileerd huren behoort tot de mogelijkheden. In Gezondheidscentrum Vijverstaete kan bijna alles.

De locatie, hoek Piet Heinstraat / Den Elterweg (N348), is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Het gebouw heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau.

VOORZIENINGEN
De kantoor-, praktijk- en behandelruimten worden “turn-key”, grotendeels recent gerenoveerd opgeleverd en zijn onder andere voorzien van: glasvezel internet, kabelgoten v.v. databekabeling (CAT-5), pvc- en/of vloerbedekking, zonsverduistering, intercom, geïsoleerde wanden, moderne pantry, toiletgroepen, systeemplafonds, ruime gemeenschappelijke kantine met lunchfaciliteiten. Iedere verdieping is bereikbaar met een lift. Een aantal van de luxe afgewerkte ruimtes beschikt over inbouwkasten. Bij de hoofdingang is een bemande receptie en Gezondheidscentrum Vijverstaete beschikt over een eigen haal- en brengservice voor bezoekers.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar.

HUURPRIJS
VANAF € 100,- p/m² per jaar exclusief € 30,- p/m² servicekosten en BTW. Indien huurder niet BTW plichtig is, is het mogelijk te huren zonder BTW met BTW correctie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
50 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Piet Heinstraat 11

€ 100 /m²/jaar