Burgemeester Roelenweg 13 8021 EV Zwolle

€ 160 /m²/jaar

Omschrijving

Deze landmark van Zwolle is gelegen tussen enerzijds de historische binnenstad en anderzijds de autosnelweg (A28). Hierdoor zijn de voorzieningen van de binnenstad op loopafstand en is de bereikbaarheid per auto uitstekend. Het object is gebouwd in 2008 en ligt aan de Burgemeester Roelenweg 13. Een bijzonder gebouw door de opvallende architectuur, een blikvanger langs de A28.

Het totale metrage bedraagt 17.011 m² v.v.o. verdeeld over 10 bouwlagen. Het gebouw bestaat uit een brede onderlaag met entree, kantoren, restaurant, vergadercentrum en een parkeergarage. Daarboven bevinden zich 2 kantoortorens. Het entreegebied heeft een volledige upgrade ondergaan waardoor er een vernieuwd ‘sociaal hart’ van het gebouw is ontstaan. Dit ‘sociale hart’ is het centrum van het gebouw zijn waar gasten vriendelijk worden ontvangen, een praatje gemaakt kan worden met een collega of een klant of juist een ruimte gehuurd kan worden voor overleg in klein of groot gezelschap.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Zwolle geldt als één van de snelst groeiende economische regio’s van Nederland. Dit komt door een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle
delen van het land, met zowel de auto als het openbaar vervoer is Zwolle vlug te bereiken. Goede onderwijsvoorzieningen en een snel groeiende bevolking zorgen voor een groeiend arbeidspotentieel, waardoor steeds meer bedrijven zich hier vestigen.

Het kantoorgebouw aan de Burgemeester Roelenweg 13 is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de A28 en dichtbij het stadscentrum
van Zwolle. Hierdoor is signing aan het pand overal zichtbaar. Door de directe ligging naast de autosnelweg A28 is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend, het gebouw ligt direct bij Afrit 19 ‘Zwolle Centrum’.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, er zijn bushaltes meteen directe verbinding (5 min per bus) naar station Zwolle in de directe nabijheid. Dankzij de rechtstreekse treinverbinding is Amsterdam (Zuidas) met een uur te bereiken.

Met vooraanstaande restaurants als De Librije, Het Pestengasthuys, d’Andreas en Bij Broeders is er op culinair gebied een hoop te kiezen terwijl de binnenstad van Zwolle maar op circa 5 minuten loopafstand is verwijderd. Hierdoor loop je voor een heerlijke lunch(afspraak) zo de stad in met collega’s en/of klanten.

THE MAYOR
The Mayor is in 2008 gebouwd voor Zilveren kruis Achmea die het gebouw eind 2019 heeft verlaten. Sinds het eigendom is overgegaan naar huidige eigenaar AroundTown is er voor gekozen het gebouw te optimaliseren waarbij een bedrijfsverzamelgebouw het doel zou worden. Afgelopen periode hebben diverse huurders als PWC, Zonneplan en Wehkamp al voor de voordelen van The Mayor gekozen. De entree heeft recent een grondige verbouwing ondergaan waarbij de verbinding tussen de verschillende gebouwdelen nog meer is verbeterd. Een directe trapverbinding vanaf het maaiveld naar de verdieping zorgt voor een uniek ontvangst bij de vernieuwde ontvangstbalie. Achter deze vernieuwde ontvangstbalie bevindt zich een een social area waarbij je op een laagdrempelige manier een kopje koffie kan drinken met een collega en/of klant. Op deze verdieping zal ook een ‘managed offices’ concept worden toegevoegd waarbij zowel huurders uit het gebouw als externe partijen dit kantoor kunnen huren voor een meeting, dagdeel of langere periode.

BESCHIKBARE KANTOORRUIMTE
Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt circa 17.011 m².
Voor de verhuur is momenteel nog circa 2.117 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:

3e verdieping kantoor 3.1: ca. 283 m²
3e verdieping kantoor 3.2: ca. 453 m²
8e verdieping kantoor 8.1: ca. 1.354 m²

Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten inclusief aandeel in de algemene ruimten.

VOORZIENINGEN
Vernieuwd ‘social area’ met een bemande receptie en een ‘managed offices’ op de 1e verdieping. In dit sociale hart bevindt zich een bedrijfsrestaurant, vergaderruimten en aanlandwerkplaatsen.

ENERGIELABEL
A.

BESCHIKBAAR
Per direct

OPLEVERINGSNIVEAU
· Ruime en representatieve gemeenschappelijke entreegebied met receptiefunctie, voorzien van meubilair;
· Gemeenschappelijke “Meet & Greet” ruimte c.q. restaurantfaciliteit en koffiebar, voorzien van meubilair en keukenvoorzieningen;
· Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
· Moderne luchtbehandelingsinstallatie;
· Brandmeld- en ontruimingsinstallatie;
· Liftinstallatie;
· Intercominstallatie;
· Sanitaire voorzieningen;
· Kabelgoten ten behoeve van databekabeling (loos);
· Eigenaar denkt graag mee om de ruimte op te leveren op basis van de wensen van de huurders.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 160,- per m², per jaar.
Parkeerplaats: € 750,- per parkeerplaats, per jaar.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

PARKEREN
Onder het gebouw zijn er 279 parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage. Daarnaast is er ook een ruim parkeerterrein gelegen naast het gebouw op maaiveldniveau. De gemiddelde parkeernorm bedraagt hiermee 1:43.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 68,50 per m², per jaar, exclusief btw. Incl. nutskosten voor algemeen en eigen gebruik; - onderhoud aan de installaties;
- schoonmaak van de algemene ruimten en glasbewassing, - receptiedienst en gebruik van de algemene (vergader(ruimten).

HUURTERMIJN
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 145 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 68 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
2.090 m² (in units vanaf 283 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.