de Kloostertuin 15 A 5831 JS Boxmeer

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Twee winkelruimten, direct zichtbaar vanuit beide entrees van het recent gerenoveerde overdekte winkelcentrum ‘De Kloostertuin’ zijn voor tijdelijke huur beschikbaar.

In de Kloostertuin zijn zowel formules gevestigd zoals Hunkemöller, Zeeman, Handyman, Hans Anders maar ook een aantal goedlopende winkels van zelfstandige ondernemers die ieder op hun eigen wijze de "couleur locale" geven. Onder andere een bakker, slagerij, viswinkel, slijterij, maar ook lingerie-, kleding- en twee gespecialiseerde spijkerbroekenzaken. Centraal tegen de ingang van de onderhavige grootste winkelruimte is een plein met terras welke geëxploiteerd wordt door Lunchroom "De Tuin".

De ondernemersvereniging is actief en gezamenlijk worden activiteiten ondernomen om dit overdekte centrum gezellig, levendig en attractief te houden. De winkels in het overdekte centrum zijn op basis van de huidige regelgeving vrijgesteld van jaarlijkse reclamebelasting, in tegenstelling tot de winkels buiten het overdekte centrum. Huurders/gebruikers van De Kloostertuin zijn verplicht lid van hun eigen Vereniging. Uit de bijdragen worden diverse gemeenschappelijke (dagelijkse exploitatie)kosten betaald waaronder het schoonhouden en de verlichting van het overdekt winkelcentrum.

De Kloostertuin heeft openingstijden die conformeren aan de openingstijden in het centrum, buiten deze tijden is het winkelcentrum voor publiek afgesloten. Behoudens koopzondagen is het overdekte centrum op zondagen gesloten. Zie voor een (actueel) beeld van het centrum van Boxmeer zie de site van centrumboxmeer.nl

De ruimte is in twee delen verdeeld, te weten een ruimte van ca. 105 m2 VVO met ca. 21 m etalage en een grote ruimte van ca. 310 m2 VVO met ca. 27 m etalage. Beide winkels hebben een toilet en een pantry, in de meterkast bevinden zich de aansluitingen op de nutsvoorzieningen. De kleinste unit beschikt ook over een airco-unit die is opgenomen in het systeemplafond. De huurprijs zoals gevraagd is gebaseerd op de kleinste unit. Bij huur van beide ruimten tezamen is een aangepaste huurprijs bespreekbaar!

Voorzieningen winkelruimten:
- aluminium puien;
- zeer hoge (bouwkundige) plafonds met mogelijkheden voor een entresol/verdieping;
- systeemplafonds met inbouwverlichting/lichtarmaturen;
- pantry, toilet en bergruimte;
- cv-installatie.

De tijdelijke huur (1 tot 2 jaar) is op grond van een plan tot herontwikkeling van de onderhavige winkelruimte in samenhang met de oude ALDI winkelruimte. Hierbij zal een deel van de winkelruimte terugkomen, er zullen verder diverse wooneenheden gerealiseerd worden.

Locatie/bereikbaarheid
Boxmeer heeft circa 28.500 inwoners en bedient een verzorgingsgebied van ca. 50.000 inwoners. Het hart van Boxmeer als winkelstad zijn de Steenstraat, De Kloostertuin en de omliggende straatjes: een voetgangersgebied met een gezellige sfeer. De Kloostertuin is goed bereikbaar met de auto en parkeren kan op twee parkeerterreinen direct aansluitend dan wel tegenover een van de ingangen.

Onderhoud buiten: gerenoveerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
415 m² (in units vanaf 105 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
366 m²
Breedte gevel
48 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Kloostertuin 15 A

€ 130 /m²/jaar