de Kloostertuin 15 A 5831 JS Boxmeer

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Grote winkelruimte, direct zichtbaar vanuit de entree van het overdekte winkelcentrum ‘De Kloostertuin’ is voor tijdelijke huur beschikbaar.

In de Kloostertuin zijn zowel formules gevestigd zoals Hunkemöller, Zeeman, Handyman, Hans Anders maar ook een aantal goedlopende winkels van zelfstandige ondernemers die ieder op hun eigen wijze de "couleur locale" geven. Onder andere een bakker, slagerij, stomerij, slijterij, maar ook lingerie-, kleding- en twee gespecialiseerde spijkerbroekenzaken. Centraal tegen de ingang van de onderhavige winkelruimte is een plein met terras welke geëxploiteerd wordt door Lunchroom "De Tuin".

De ondernemersvereniging is actief en gezamenlijk worden activiteiten ondernomen om dit overdekte centrum gezellig, levendig en attractief te houden. Huurders/gebruikers van De Kloostertuin zijn verplicht bij te dragen aan een paar gemeenschappelijke zaken waaronder het schoonhouden en de verlichting van het overdekt winkelcentrum.

De Kloostertuin heeft openingstijden die conformeren aan de openingstijden in het centrum, buiten deze tijden is het winkelcentrum voor publiek afgesloten. Behoudens koopzondagen is het overdekte centrum op zondagen gesloten. Zie voor een (actueel) beeld van het centrum van Boxmeer zie de site van centrumboxmeer.nl.

De winkelruimte is ca. 309 m2 VVO groot en heeft ca. 27 m etalage. De winkel heeft een toilet en een pantry, in de meterkast bevinden zich de aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

Voorzieningen winkelruimten:
- aluminium puien;
- zeer hoge (bouwkundige) plafonds met mogelijkheden voor een entresol/verdieping;
- systeemplafonds met inbouwverlichting/lichtarmaturen;
- pantry, toilet en bergruimte;

Huurprijs is nader overeen te komen, verhuurder wil tot een enigszins marktconforme huurprijs komen.

De tijdelijke huur (tot eind februari 2025) is op grond van een plan tot herontwikkeling van de onderhavige winkelruimte in samenhang met de oude ALDI winkelruimte. Doelstelling is dat een deel van de winkelruimte terug zal komen, er zullen indien mogelijk diverse wooneenheden op de lagen erboven gerealiseerd worden.

Locatie/bereikbaarheid
Boxmeer heeft circa 28.500 inwoners en bedient een verzorgingsgebied van ca. 50.000 inwoners. Het hart van Boxmeer als winkelstad zijn de Steenstraat, De Kloostertuin en de omliggende straatjes: een voetgangersgebied met een gezellige sfeer. De Kloostertuin is goed bereikbaar met de auto en parkeren kan op twee parkeerterreinen direct aansluitend dan wel tegenover een van de ingangen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
309 m²
Verkoopvloeroppervlakte
309 m²
Breedte gevel
27 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Kloostertuin 15 A

Prijs n.o.t.k.