Winkelcentrum De Parel 6441 BZ Brunssum

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

WINKELCENTRUM DE PAREL, hét winkelhart van Brunssum

OBJECT
Winkelcentrum “De Parel” is een veelzijdig en grotendeels overdekt winkelcentrum in het stadshart van Brunssum gelegen op een A1 locatie. Het geheel omvat een variété aan gerenommeerde retail met eigen parkeergelegenheid. Door zijn eigen royale parkeerterrein en zijn spilfunctie in het centrum mag de Parel met recht het Winkelhart van Brunssum worden genoemd. In de Parel komen een optimale bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod in een prettig verblijfsklimaat samen. Zowel landelijk opererende ketens als gerenommeerde lokale middenstand vinden hier sinds jaar en dag onderdak.

LIGGING
Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Een breed georiënteerde (inter)nationale consument weet het centrum te vinden. Een bezoek aan de parel is daarbij een vast onderdeel van het centrumbezoek.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH)gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

De regio Parkstad Limburg bestaat uit een zevental gemeenten. In deze regio werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

PARKEREN
Het winkelcentrum beschikt over een eigen parkeerterrein aan de achterzijde. Deze biedt ruimte aan circa 100 personenauto’s. Voorts zijn er diverse parkeergelegenheden in en rond het centrum gelegen waar men al dan niet met een parkeerschijf gratis kan parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 1 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

METRAGE
Unit Oppervlakte Huurprijs
’t Winkelcentrum 4 circa 106 m² € 18.020,-
‘t Winkelcentrum 5 circa 821 m² Op aanvraag
’t Winkelcentrum 15 circa 50 m² € 8.000,-
’t Winkelcentrum 17 circa 135 m² € 20.250,-
’t Winkelcentrum 19 circa 154 m² € 23.100,-
’t Winkelcentrum 23 circa 165 m² € 24.750,-

Genoemde huurprijzen zijn per jaar en exclusief BTW, promotie- en servicekosten.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.431 m² (in units vanaf 50 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
1.431 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum De Parel

Huurprijs op aanvraag