Gasselstraat 28 5211 KJ Den Bosch

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Deze commerciële ruimte is gelegen aan één van de bekendste en gezelligste pleinen van Den Bosch, het Kerkplein. De marktante hoeklocatie, in combinatie met de statige uitstraling, maken dit object uitermate geschikt voor commerciële doeleinden. De Gasselstraat en zijn omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grote landelijke formules zoals Vanilia, Marc Cain, Piet Zoomers, Nespresso en Cavallaro. Op loopafstand bevinden zich de Parade met de prachtige Sint Jans-kathedraal en de Korte Putstraat, het bruisende horeca-hart van Den Bosch.

Op slechts 2 minuten loopafstand bereikt men een bushalte met een directe en frequente verbinding van en naar het NS-Station. Lopend is het NS-Station al in 10 minuten te bereiken.

Object
De entree aan de zijkant van het object geeft toegang tot de begane grond. De begane grond - thans in gebruik bij de Rabobank met een inloopfunctie - heeft een totale oppervlakte van circa 210 m². De sierlijke trap in het midden van het object geeft toegang tot de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van circa 200 m² en is verdeeld over twee spreek-/kantoorkamers en een open ruimte die thans in gebruik is als werk- en kantine-ruimte. Op de tweede verdieping (zolder) zijn de technische installaties geplaatst.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is in overleg tussen huurder en verhuurder nader te bepalen, waarbij het uitgangspunt is dat het gehuurde in de huidige staat wordt opgeleverd; dit is onder andere voorzien van:
- wandafwerking (stuc);
- vloerafwerking (marmer);
- plafondafwerking (stuc) voorzien van inbouwspots;
- pantry (eerste verdieping);
- toiletten (eerste verdieping);
- alarmsysteem.

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden met onder andere parkeergarage Sint Josephstraat op loopafstand. De parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan is slechts 7 minuten lopen van het object verwijderd. Deze parkeergarage biedt plaats aan circa 1.040 voertuigen. De fietsenstalling aan de Kerkstraat heeft ook nog eens de mogelijkheid voor het parkeren van circa 1.100 fietsen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
410 m²
Verkoopvloeroppervlakte
410 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
G 2,38

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gasselstraat 28

Huurprijs op aanvraag