Hoofdstraat 72 7901 JS Hoogeveen

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

== WINKELRUIMTE OP STRATEGISCHE HOEKLOCATIE IN HET CENTRUM VAN HOOGEVEEN == EFFICIËNTE OPPERVLAKTE, ETALAGE EN DAGLICHT AAN MEERDERE ZIJDEN == RUIME BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN! == GELEGEN PAL TEGENOVER DE HOOGEVEENSE MARKT ==

Hoofdstraat 72, 7901 JS te Hoogeveen

Op een absolute toplocatie, in het centrum van Hoogeveen, bieden wij circa 95 m² v.v.o. winkelruimte aan. Door de ligging op de hoek van de Raadhuisstraat - Hoofdstraat een plek met relatief veel passanten. De Hoogeveense Markt bevindt zich tweemaal per week pal voor de deur!

Door de ligging op de hoek biedt het pand veel lichtinval en veel etalagemogelijkheden aan twee zijden. Thans is de begane grond nog geschakeld met de bovenverdieping, deze zal bouwkundig worden afgesplitst. In het gehuurde zal, in nader overleg, door verhuurder/eigenaar een pantry en een toilet worden geplaatst. Op deze manier ontstaat een zelfvoorzienend geheel met een efficiënte verkoopvloer!

In de nabije omgeving zijn diverse functies te vinden. Naast het object bevindt zich aan de ene zijde het Italiaans restaurant Il Gusto, en aan de andere zijde een notariskantoor, alsmede enkele andere kantoorfuncties. Theater de Tamboer, het Gemeentehuis en uiteenlopende winkelformules liggen op steenworp afstand.

Door de ‘gemengde’ bestemming biedt het object een scala aan mogelijkheden, zoals detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en enkele horeca-categorieën. Informeert u bij de gemeente Hoogeveen voor meer informatie omtrent uw beoogde gebruik en de mogelijkheden.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het object is gelegen op de hoek Raadhuisstraat – Hoofdstraat aan de noordzijde van de Hoofdstraat. De Raadhuisstraat loopt over in de Grote Kerkstraat, alwaar voornamelijk diverse horeca is te vinden.

PARKEREN:
In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid, alsmede op steenworp afstand gratis (tijdelijk) met de blauwe schijf.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het uitgangspunt is oplevering in huidige staat, waarbij enkel het casco wordt gehuurd. In nader overleg is verhuurder bereid met u mee te denken voor wat betreft het opleveringsniveau.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW:
Het uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen als gas/water/elektra en het dagelijks onderhoud van het gehuurde, behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak. Huurder draagt zorg dat vanaf de huuringangsdatum of het eerder betrekken van het gehuurde, de tenaamstelling van de contracten en maandelijkse verbruiksafname met de nutsbedrijven ten name en voor rekening komt van huurder. Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen zijn voor rekening van huurder.

HUUR-, BETAAL- EN OPZEGTERMIJN:
De huurtermijnen, betaaltermijn en opzegtermijn gaan in onderling overleg. Het uitgangspunt is een vijfjarige huurovereenkomst met een opzegtermijn van 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Hoogeveen aan het Raadhuisplein 24 of via ruimtelijkeplannen.nl

Voor meer informatie of een bezichtiging neemt u contact met ons op.

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van bedrijfshuisvesting, beleggingen, ontwikkeling en taxaties.

Bezoekadres: “Weezenlandstaete” Assendorperdijk 1 te Zwolle.
Tel: 038 – 20 22 112

Uw dienstverlener in bedrijfshuisvesting:
Tom Rotensen

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m²
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 72

€ 1.750 /mnd