Muntstraat 10 6211 EJ Maastricht

€ 44.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Het voor verhuur beschikbare winkelpand is gelegen in de Muntstraat dat onderdeel uitmaakt van het A1-kernwinkelgebied en de verbinding vormt tussen de Markt (Mosae Forum) en de Kleine Staat (De Bijenkorf). In de directe omgeving treft men tal van prachtige monumentale panden aan, die dan ook de sfeer van de stad bepalen.

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt ruim 120.000 inwoners met een gunstige ligging ten opzichte van België en Duitsland. Door haar historie met dito winkelstraten, terrassen en pleinen trekt Maastricht een groot aantal toeristen. Er zijn verschillende uitgaansgelegenheden en ook op recreatief/cultureel gebied is er een divers aanbod. Daarnaast is het ook een echte studentenstad door de aanwezigheid van de Universiteit en de hoeveelheid studentenvoorzieningen.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is centraal gelegen in de Muntstraat direct naast MiniSo en nabij de winkels van Kruidvat, Chasin, HEMA, Bijou Brigitte, Eye Wish en KPN. De winkelruimte bestaat uit circa 58 m² vvo op de begane grond, circa 51 m² vvo op zowel de eerste als tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn eveneens een toilet en pantry gesitueerd.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij er in de huidige staat wordt verhuurd, derhalve voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen (betaald parkeren) rond het winkelgebied, zoals parkeergarage bij Mosae Forum en de parkeergarage onder het Vrijthof.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 44.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1754

Oppervlakten

Oppervlakte
159 m²
Verkoopvloeroppervlakte
159 m²
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee