Oosteinderweg 125 a 1432 AH Aalsmeer

€ 1.950.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een fraai gelegen, fullservice en goed onderhouden watersportbedrijf? Dit is wellicht uw kans!
Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend te koop aan: Aalsmeer Maritiem. ()
Deze fullservice watersportonderneming heeft de beschikking over twee royale botenstallingsruimten van totaal circa 2650 m2. Tevens verzorgt men onderhouds-, reparatie-, schilder- en timmerwerkzaamheden. Booteigenaren worden op deze manier geheel ontzorgd. Ook kunnen booteigenaren zelf werkzaamheden verrichten aan hun boot.
De onderneming beschikt over een eigen kolomkraan (cap. 8 ton) en voldoende bokken en bootkarren. Op het achtergelegen terrein verhuurt Aalsmeer Maritiem een 15-tal recreatiepercelen met ligplaatsen. Deze bestaan uit een perceel recreatiegrond met een ligplaats van gemiddeld 10 meter. Daarnaast worden nog 18 losse ligplaatsen verhuurd.

Geïsoleerde botenstalling (voorhal)
Moderne, uitstekend geïsoleerde bedrijfsruimte, thans in gebruik als botenstalling. De voorgevel is voorzien van een royale overheaddeur. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich een kleine werkplaats met kantoorruimte. In de stallingshal is een gedeelte van de bedrijfsruimte voorzien van een verdiepingsvloer.
De constructie bestaat uit een betonvloer met daarop een staalskelet met zadeldak. De gevels en het dak zijn gedekt met sandwich panelen. Het zadeldak is voorzien van lichtstraten.

Botenstalling (achterhal) met buitenterrein
Zeer ruime bedrijfshal in gebruik als winterstallingsruimte voor boten. De constructie bestaat uit een betonvloer met daarop een staalskelet met een zadeldak. De gevels en het dak zijn gedekt met damwand profielplaten. Het dak is voorzien van lichtstraten. In de achtergevel bevindt zich een ruime schuifdeur. Het geheel is niet geïsoleerd. Op het achtergelegen buitenterrein bevindt zich de kolomkraan met een hijscapaciteit van 8 ton en een afspuitplaats.

Recreatiepercelen met ligplaatsen
De 15 recreatiepercelen bevinden zich op het terrein achter de bedrijfshallen en worden verhuurd. Deze percelen grenzen aan het water en hebben ieder een eigen ligplaats met een directe uitvaart naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De meeste percelen zijn voorzien van eenvoudige opstallen (schuurtjes en bergingen). Deze opstallen zijn onderdeel van het verkochte.
Daarnaast worden nog 18 losse ligplaatsen verhuurd.

Exploitatie
De exploitatie van Aalsmeer Maritiem bestaat grotendeels uit de verhuur van winterstallingsruimte (circa 160 plaatsen). Daarnaast verzorgt men overige werkzaamheden bestaande uit jachtonderhoud, reparaties, schilderwerkzaamheden en timmerwerk. Deze werkzaamheden worden grotendeels door derden uitgevoerd. Ook wordt er een 15-tal recreatiepercelen met ligplaatsen verhuurd. Tenslotte zijn er nog 18 losse ligplaatsen.
Na gebleken serieuze belangstelling en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring geven wij u graag inzage in de winst- en verliesrekening.

Overig
De zeecontainers op het voorterrein zijn geen onderdeel van het verkochte en zullen op termijn door verkoper worden verwijderd.
Het voorste deel van perceel 5961, met daarop een schuurtje grenzend aan het woonhuis, is niet bij de aanbieding inbegrepen.

Inruil van vastgoed is bespreekbaar!

Download voor meer informatie de verkoopbrochure of neem contact op met de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
2.667 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.650 m²
Kantoor oppervlak
17 m²
Perceel
7.127 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oosteinderweg 125 a

€ 1.950.000 k.k.