• Onder optie

Layers Amsterdam II, Bolstoen 11 1046 AS Amsterdam

€ 220.000 v.o.n.
Blikvanger Layers Amsterdam II, gelegen op Sloterdijk 3, start bouw Q1 2024!

Omschrijving

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS TE KOOP LAYERS AMSTERDAM II
OPLEVERING Q4 2024
UNITS VAN CIRCA 83 M² TOT 140 M²
KOOPSOMMEN VANAF €220.000

VRIJ OP NAAM – GEEN OVERDRACHTSBELASTING!

Layers Amsterdam II
In Amsterdam Westpoort op bedrijventerrrein Sloterdijk III worden er 42 Layers-units ontwikkeld. De units variëren in grootte, van 83,2 m² tot 139,6 m². De units bieden één of twee eigen parkeerplaatsen, afhankelijk van het unitnummer. De units worden casco opgeleverd, waardoor u volledige vrijheid heeft om de indeling naar uw wens aan te passen.

Layers is een uniek bedrijfsverzamelgebouwconcept dat ideale bedrijfsruimtes op toplocaties creëert voor ondernemers. Met trots kunnen we melden dat er al 12 Layers-locaties zijn ontwikkeld, elk in verschillende fases van voltooiing.

Layers onderscheidt zich van traditionele, eentonige bedrijfsruimtes die op veel bedrijventerreinen te vinden zijn. Dankzij onderscheidende architectuur, veel glas en houten gevelbekleding krijgen Layers-locaties een unieke uitstraling en sfeer. We streven ernaar ondernemers een inspirerende omgeving te bieden waar ze met trots kunnen ondernemen en hun volgende stappen kunnen zetten.

Bedrijventerrein Sloterdijk III
Je vindt Layers Amsterdam II op het levendige en gewilde bedrijventerrein Sloterdijk III. Door de gunstige ligging in Westpoort ten opzichte van de havens, Schiphol en het centrum van Amsterdam, is Layers ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een centraal gelegen uitvalsbasis. Op het gemengde bedrijventerrein bevinden zich bedrijven
uit verschillende segmenten en branches. Zo zijn er grootschalige internationaal opererende ondernemingen gevestigd, maar ook aannemersbedrijven en bedrijven die bijvoorbeeld handelen in auto’s of onderdelen. Daarnaast vestigen zich hier steeds meer magazijnen van webwinkels.

Bereikbaarheid
Over de bereikbaarheid van Layers Amsterdam II heb je niets te klagen, want door de 2e Coentunnel, de Westrandweg en de nabijheid van treinstation Sloterdijk zijn de bedrijfsunits vanuit alle richtingen goed te bereiken. Bovendien heeft bedrijventerrein Sloterdijk III een directe toerit naar de A5. Zo zit je binnen een paar minuten op de A9, de A4 en de A10. Via de S102 sta je in twintig minuten in het centrum van Amsterdam en ook Schiphol is goed te bereiken. Komen jij, je medewerkers of je klanten met het OV? Bus 231 (halte Bolstoen) stopt om de hoek en brengt je in 8 minuten naar station Amsterdam Sloterdijk.

Type units
• Unit A+: Unit A+ straalt luxe uit met royale raamkozijnen, duurzame Alaskan Yellow Cedar gevelbekleding en een luxe harmonicadeur. Dit zijn de hoekunits en zijn dus uitstekend geschikt om je bedrijf in de spotlight te zetten.
• Unit A: Unit A is een tussenunit die ook is voorzien van Alaskan Yellow Cedar hout en een luxe harmonicadeur die volledig open kan.
• Unit B: Een praktische werkruimte met overheaddeur voor eenvoudige toegang en drie raamkozijnen op de eerste verdieping voor veel natuurlijk licht. De gevel is gemoderniseerd met donkergekleurde sandwichpanelen.

De units worden casco opgeleverd met het volgende opleveringsniveau:
• Monoliet afgewerkte begane grondvloer, maximale vloerbelasting 1.000 kg/m²
• Kanaalplaatvloer verdiepingsvloer met naden opgevuld, maximale vloerbelasting 400 kg/m²
• Vrije hoogte begane grond ca. 3,70 meter
• Vrije hoogte op de verdiepingsvloer ca. 2,80 meter
• Afgedopte afvoer ten behoeve van in te bouwen toiletten
• Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
• Twee dakdoorvoeren
• Ruimte voor het aanbrengen van reclame-aanduiding
• Éen of twee eigen parkeerplaatsen (afhankelijk van unit)

*Voor het exacte opleveringsniveau verwijzen wij u naar de technische omschrijving

Beschikbaarheid
De totale vloeroppervlakten variëren van 83,2 m² tot 139,6 m². De koopsommen starten al vanaf €220.000 v.o.n. te vermeerderen met btw. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Planning
De bouw vangt aan nadat minimaal 70 % van het project is verkocht en de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De verwachte oplevering is Q4 2024, echter aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

Bestemming
Koper dient zelf te toetsen of de beoogde activiteiten passen binnen het vigerende bestemmingsplan. De ontwikkelaar en makelaar adviseren u hier graag nader over, maar aanvaarden dienaangaande geen enkele aansprakelijkheid.

Notariële afhandeling
Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden, inclusief de opstelling van de koop- en aannemingsovereenkomst en de akte van levering. De koper dient binnen 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst een waarborgsom van 10% van de koopsom over te maken naar het notariskantoor dat het transport verzorgt.

Betaling
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten.

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik dienen door koper zelf te worden aangevraagd.

Nutsvoorzieningen
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper.

Vereniging van eigenaars
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de vereniging van eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen voor met name het dak.

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. De gebruikte afbeeldingen betreffen artist impressions. De uiteindelijke feitelijke situatie kan afwijken ten opzichte van deze artist impressions.

Deze Funda advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 220.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
6.359 m² (in units vanaf 83 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.239 m²
Kantoor oppervlak
2.120 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Vrije overspanning
7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
4.217 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Sloterdijk, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Layers Amsterdam II, Bolstoen 11

€ 220.000 v.o.n.