Amersfoortseweg 5 3941 EJ Doorn

€ 1.650.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Een unieke combinatie van winkelruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte en woonruimte, allen gelegen aan de Amersfoortseweg 5 te Doorn.
Het betreft twee separate kadastrale percelen welke in overleg los van elkaar te koop zijn.

Doormiddel van een hek is het kantoorgebouw bereikbaar vanaf de parkeerplaats van het winkelcentrum.

Het object is gelegen in het centrum van Doorn aan de doorgaande provinciale weg de N227 van de rijksweg A12 afslag Maarn, via Doorn naar Langbroek en Cothen. En aan de doorgaande provinciale weg de N225 van de rijksweg A12 afslag Driebergen via Doorn, naar Rhenen. Er zijn busverbindingen via beide provinciale wegen.

Koopprijs € 1.650.000,= kosten koper.

Oppervlakten:
- winkelruimte: ca. 94 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
- bovenwoning: ca. 111 m² gebruiksoppervlak, alsmede een dakterras van circa 33 m²;
- bedrijfsruimte: ca. 245 m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over twee lagen;
- kantoorgebouw: ca. 223 m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over twee lagen.

De meetstaten zijn via ons kantoor op te vragen.

De objecten zijn plaatselijk bekend Amersfoortseweg 5, 5II, 5i en 5X. 

De winkel met bovenwoning is samen met de achtergelegen bedrijfsruimte gevestigd op kadastraal perceel 6291. De kantoorruimte heeft een eigen kadastrale aanduiding (6289) en hier behoren de 8 parkeerplaatsen toe. Tevens is er een recht van overpad gevestigd om te komen en te gaan (over perceelnummer 5484).

Oplevering in deels verhuurde staat is bespreekbaar.

Winkelruimte (met energielabel E):
Een strak afgewerkte lichte winkelruimte met een ruime en goed verzorgde uitstraling. De winkelruimte is voorzien van airconditioning, een moderne alarminstallatie (rook) en een toilet. Vanuit de winkelruimte is er toegang mogelijk tot de bovenwoning.

Bovenwoning (met energielabel E):
Fraaie vierkamer bovenwoning (maisonnette) met riant dakterras van maar liefst 33 m² middenin het gezellige centrum van Doorn. Door de centrale ligging zijn alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, supermarkt, openbaar vervoer, sportlocaties en scholen op korte afstand gelegen. Op het nabijgelegen Plein 1923 met zijn restaurants en terrassen vindt u volop sfeer en gezelligheid. Daarnaast biedt het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vele mogelijkheden voor natuur- en buitensportliefhebbers. 
 
De bovenwoning heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval, een open keuken met toegang tot het dakterras en een prachtige badkamer. Op de verdieping zijn drie goede slaapkamers gelegen.  
Woonoppervlakte 111 m².                   
 
BEGANE GROND: De entree aan de zijkant gelegen met de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is de kelder (36 m² GBO en 2,10 stahoogte) met een vaste trap te bereiken met aldaar de aansluiting voor de wasmachine en droger.
1e VERDIEPING: badkamer (voorzien van toilet) en toegang naar de woonkamer middels een glazen deur. De woonkamer over de volle breedte gesitueerd biedt plaats aan een heerlijke zithoek met een gashaard en prachtig licht en zicht op het gezellige Plein 1923. Het brede dakterras aan de achterzijde gelegen biedt een heerlijke zonnige plek.
De moderne luxe open keuken in hoekopstelling is voorzien van alle inbouwapparatuur en airconditioning. De royale, moderne badkamer uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer en in de keuken een plavuizen vloer.
2e VERDIEPING: Overloop met toegang tot de slaapkamers.
De 1e slaapkamer aan de voorzijde is bijzonder ruim, slaapkamer 2 heeft een dakkapel en er is een 3e slaapkamer. 

Bijzonderheden: 
- Riant dakterras van ca. 33 m² op het zuiden gelegen;
- gelegen middenin het centrum van Doorn met alle voorzieningen binnen handbereik;
- volop openbare parkeerruimte (blauwe zone), ontheffing is mogelijk.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is deels gelegen op de begane grond aan de achterzijde van de winkelruimte en deels op de verdieping. De toegangsdeur van deze ruimte bevindt zich buiten aan de zijkant van de winkelruimte. Het betreft een bedrijfsruimte (vrije hoogte ca. 3,0 meter) voorzien van een systeemplafond en verlichting en is deels voorzien van dakramen. Tevens is er een keuken geplaatst in de ruimte voorzien van een koelkast en een combimagnetron.

Kantoorgebouw (met energielabel A+):
Het op zichzelf staande kantoorgebouw is gelegen achter op het terrein. Er behoren 8 parkeerplaatsen bij het gebouw. Het kantoorgebouw heeft een hoog afwerkingsniveau. Zo is de ruimte onder andere voorzien van: een alarmsysteem, toilet, ledverlichting, airconditioning, keukenblok, verwarming en dakramen op de verdieping.

Bestemming: Centrum.

Waarborgsom: Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10 % van de koopsom.
Notaris: Keuze koper.
Koopakte: Conform model NVM.
Oplevering: Het verkochte zal op de Leveringsdatum terstond na het verlijden van de Leveringsakte aan Koper in bezit worden gesteld, aan koper worden overgedragen en door koper worden aanvaard in de feitelijke, juridische, fiscale, milieukundige (waaronder begrepen de milieukundige staat van de bodem en het grondwater van het verkochte alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en andere voor de gezondheid schadelijke stoffen), bouwkundige en technische staat waarin het zich ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst bevond (“as is, where is”). Koper heeft ter zake van de feitelijke, juridische, fiscale, milieukundige (waaronder begrepen de milieukundige staat van de bodem en het grondwater van het verkochte alsmede de aanwezigheid van asbest en andere voor de gezondheid schadelijke stoffen), bouwkundige en technische staat van het Verkochte geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. 
Koper en verkoper komen overeen dat de aanwezigheid van enige verontreiniging van het Verkochte (inclusief doch niet beperkt tot asbesthoudende materialen of bodem- of grondwaterverontreiniging) nimmer aanleiding zal zijn tot ontbinding of vernietiging van de koopovereenkomst, tot betaling door Verkoper van enige andere bijdrage of enige schadevergoeding, in welke vorm ook, tot enigerlei verrekening of tot welke aanspraak jegens Verkoper ook.
Transpost: in overleg.
Baten en lasten: Alle baten en lasten, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.
Bijzonderheden: Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.650.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
673 m²
Bedrijfshal oppervlak
673 m²
Perceel
715 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 111 m²)

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amersfoortseweg 5

€ 1.650.000 k.k.