Poortweg 6 2612 PA Delft

Rental price on request

Description

Whitepark is een kantorencomplex dat bestaat uit twee gebouwen, die door een groenboulevard fysiek met elkaar verbonden zijn. Het gebouw kenmerkt zich door de opvallende witte kleur en de uitzonderlijke vormgeving en wordt verheven door stijlvolle designaccenten en het natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen valt. Bovendien bevindt u zich op een steenworp afstand van parken, restaurants en het centrum van Delft.
Whitepark is een perfect voorbeeld van een duurzaam herontwikkeld gebouw. De kwalitatief hoogwaardige kantoorruimtes hebben een campusachtige setting, gelegen aan de afrit van de snelweg A13. Architect Wessel Vreugdenhil liet zich voor de herontwikkeling van de twee bestaande kantoorgebouwen inspireren door 'inpak-kunstenaar' Christo. Hij gaf het strakke lijnenspel een fris wit uiterlijk en verbond binnen met buiten door nieuw, helder en transparant glas. De groenboulevard slaat de brug tussen beide gebouwen.

Unique selling points:
- Businesscenter met vergaderruimte en losse werkplekken en kantoren;
- Zichtlocatie langs de snelweg;
- Duurzaam gebouw;
- Uitstekende parkeernorm;
- Glasvezelinternet via open fiber mogelijk.

Locatie
Whitepark ligt ter hoogte van Ikea aan de Delftzijde van de afslag A13. De locatie is een absolute zichtlocatie met een zeer goede bereikbaarheid. Whitepark ligt in het hart van de Randstad op loopafstand van de voorzieningen van Delft.

In de directe omgeving bevinden zich mede om deze reden diverse gerenommeerde huurders zoals Prime Vision, Ikea, Delft Instruments, Belastingdienst, Fox-IT, BPD, Netscout, TSA, TMC

Bereikbaarheid:
Per auto: uitstekend
Per OV: uitstekend

Vloeroppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de twee gebouwen bedraagt circa 17.156 m². Voor de verhuur is momenteel circa 2.253 m² kantoorruimte beschikbaar voor onderverhuur.

Parkeren:
Parkeernorm 1:45 m² v.v.o.
In totaal biedt 'Whitepark' plaats aan 386 auto's op eigen terrein, waarvan nog 50 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar zijn.

Huurprijs:
Kantoorruimte: op aanvraag
Indien de btw niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
EUR 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Huurtermijn:
Verschillende huurtermijnen zijn bespreekbaar. Het betreft in beginsel een onderhuursituatie.

Aanvaarding:
In overleg
Ligging en Bereikbaarheid: Whitepark - Delft

Direct aan de Rijksweg A13 tegenover de IKEA in Delft, is het kantoorgebouw Whitepark gelegen. Deze zichtlocatie vanaf de snelweg is voorzien van een eigen parkeerterrein zodat het kantoorpand goed bereikbaar en toegankelijk is. Vanaf station Delft is Whitepark binnen 15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer (bushalte ligt tegenover het gebouw). Het stadscentrum van Delft is op loopafstand van dit kantoor. Delft staat bekend om haar creativiteit, technologie en innovatie. In deze stad is natuurlijk de Universiteit TU Delft gevestigd. In de binnenstad is volop historie aanwezig. Grachten en monumentale panden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
€ 35 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Office
Building type
Resale property
Construction period
1971-1980

Surface areas

Area
2,253 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
B 1.09

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Poortweg 6

Rental price on request