Boschstraat 21 6211 AS Maastricht

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ROOOMS Maastricht

Werken in een bruisend bedrijfsverzamelgebouw met ruim 60 bedrijven die in een frisse omgeving hun onderneming naar het volgende niveau willen tillen. Iets voor jou? Dan ben je bij ROOOMS Maastricht aan het juiste adres! ??Boschstraat 21a | 6211 AS Maastricht. We bieden kantoorruimtes (SuiteROOOMS) met flexibele contractmogelijkheden beschikbaar vanaf 13m2 tot 350m2.

ROOOMS, your home of business! ROOOMS is een community voor ondernemers. Er zijn genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: netwerkevenementen, spontane ontmoetingen in de lounges of gewoon bij de koffiemachine! Je kunt bij ons gebruik maken van flexibele abonnementen per werkplek, meters maken in je eigen kantoor of (toekomstige) klanten inspireren in één van onze moderne vergaderruimtes. Bij binnenkomst zullen je klanten verrast zijn door de kleurrijke, hippe uitstraling van ROOOMS. Ze ontvangen een warm welkom van de community manager en worden doorverwezen naar jouw kantoor. De community manager verzorgt tevens alle randzaken. Zo kun jij de focus leggen op jouw business. Bovendien ben je automatisch onderdeel van de bruisende ROOOMS community; een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Op onze locatie bieden we vele diensten en is onze service all-inclusive. Zo kunnen onze leden zich focussen op hetgeen dat hun bedrijf zo uniek maakt. Werken als zelfstandige hoeft niet te betekenen dat je altijd alleen werkt. De ROOOMScommunity is een netwerk van hardwerkende ondernemers met inspirerende ideeën. Het klankbord dat je op ieder moment kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Een belangrijke pijler in deze is onze co-working space, een inspirerende omgeving waar werk méér is dan het afvinken van je takenlijst. Een plek waar koffie, thee en vers fruit altijd voor je klaar staan en wifi een hoge snelheid heeft zodat je iedere dag ongestoord kunt doorpakken. ROOOMS zorgt voor jouw home away from home of, beter gezegd, jouw home of business. Breng je laptop mee en je kunt beginnen!

ROOOMS is flexibel: naast de vaste faciliteiten, denken we graag mee in maatwerk voor jouw bedrijf. Community-, Flex- en DeskROOOMS zijn per maand op te zeggen of te switchen naar een ander membership. Zo kan ROOOMS meebewegen in de groei van je onderneming!

FACILITEITEN :
Wat is in begrepen in de huur
• Full-service en 24/7 toegang
• Voorschot warmte, elektra en water
• Koffie/thee/water en fruit
• Supersnelle Wifi
• Ontvangst van je bezoek bij de receptie
• Community activiteiten en netwerk momenten
• Gratis printen (max. 200 prints p.m.)
• Toegang tot de ROOOMS community
• Zakelijk postadres
• Gebruik van diverse vergaderruimtes
• Schoonmaak kantoor & algemene ruimten
• Onderhoud gebouw gebonden installaties
• Fietsverhuur

FlexROOOMS
Is voor jou je laptop openklappen voldoende om je werkdag te beginnen? FlexROOOMS is een abonnement met flexibele ‘Plug & Play’ werkplekken waar je op basis van een strippenkaart, 80-uur of onbeperkt abonnement

MeetingROOOMS
De ruimte waar je spijkers met koppen kunt slaan. Onze MeetingROOOMS inspireren tijdens brainstormsessies en faciliteren alle voorzieningen voor die ene belangrijke pitch. En, niet te vergeten, met een DeskROOOMS of een SuiteROOOMS abonnement is het gebruik van de MeetingROOOMS gratis!

ROOOMScommunity
Werken als zelfstandige hoeft niet te betekenen dat je altijd alleen werkt. De ROOOMScommunity is een netwerk van inspirerende mensen, innoverende ondernemers en hardwerkende bedrijven. Het klankbord dat je op ieder moment kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

PARKEREN
Op basis van (maandelijkse) beschikbaarheid.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Flexplek (kantoor)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
3.622 m² (in units vanaf 13 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk, stationslocatie, aan vaarwater, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
49 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 110,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boschstraat 21

Huurprijs op aanvraag