Buitenruststraat 20 4337 EH Middelburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Hoogwaardige kantoor- praktijkruimtes in een modern bedrijfsverzamelgebouw aan de Schroeweg in Middelburg.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 3 bouwlagen; de begane grond met fitnesscentrum Fit for Free, de 1e verdieping en een de 2e verdieping. Op de 2e verdieping zijn de beschikbare de kantoor- praktijkruimtes gesitueerd. Het pand is recent gerenoveerd en o.a. voorzien van warmte- geluidswerend glas, afzonderlijk te bedienen airconditioning, automatische led verlichting, kabelgoten voor elektra en databekabeling en glasvezel internet en moderne glazen tussenwanden.

Het totale oppervlakte van de 2e verdieping is ca. 1.172 m2 VVO en is onderverdeeld in diverse, afzonderlijke kantoor- praktijkruimte, een gezamenlijke pantry met keukenopstelling, gescheiden toiletvoorzieningen, invalidentoilet, doucheruimte en personen- en goederenlift. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, alsmede vier laadpalen voor elektrische auto’s.

De kantoor- praktijkruimtes zijn Turn-key (volledig afgewerkt) en beschikbaar vanaf 25 m2 VVO. De ruimtes zijn conform bestemmingsplan ook uitstekend in gebruik te nemen als praktijk of oefenruimte. De verhuurder treed graag nader in overleg om de gewenste gebruiksmogelijkheden te bespreken.

De Schroeweg is een belangrijke invalroute van Middelburg en tevens dé kantoorlocatie. Het pand is gelegen op de grens van het kantorenpark Park Veldzigt en woonwijk Dauwendaele. Diverse kantoorvilla's en tal van gerenommeerde bedrijven hebben zich in de nabije omgeving gevestigd. Het kantoorpand is net na de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbind met Middelburg- Zuid. Een zeer druk punt en nog geen 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Een absolute top locatie!

In het kort:
- Buitenruststraat 20, 4337 EH Middelburg
- Turn-key (instapklare) kantoor- praktijkruimtes vanaf 25m2 VVO.
- Bouwjaar 1980, verbouwd in 2021
- Huurprijs: op aanvraag
- Servicekosten: naar ratio
- Parkeerplaatsen op eigen terrein incl. 4 laadpalen voor elektrische auto’s

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

In de nabije omgeving zijn o.a. Fit for Free, Rijkse Accountants, Veldsink, Deloitte, Randstad en Tempo- Team terug gevestigd. De Buitenruststraat 20 ligt net buiten het centrum en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het treinstation ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Huurprijs:
Op aanvraag

Servicekosten:
Naar ratio

Nutsvoorzieningen:
Kosten gas, water en licht komen voor rekening van huurder. De 2e verdieping is voorzien van eigen meters.

Opleveringsniveau:
Turn-key / instap klaar.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein en een fietsenstalling aan de rechter- langszijde van het object

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Dauwendaele’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 23 juni 2016 en heeft de bestemming ‘kantoor’. Deze gronden zijn bestemd voor:
a. Kantoren;
b. Maatschappelijke voorzieningen;
c. Dienstverlening.

Installaties/ voorzieningen:
- Afzonderlijk te bedienen airconditioning in alle kantoorruimtes
- Glasvezel internet
- Automatische LED- verlichting
- Warmte- en geluidwerende glas
- Pantry
- Gescheiden toiletgroepen incl. invalidentoilet
- Doucheruimte
- Personenlift & goederenlift
- Parkeerterrein met mindervalide parkeerplaats
- 4 laadpalen voor elektrische auto’s
- Brandmeldinstallatie
- Data en elektra kabelgoten in alle kantoorruimtes.

Energielabel:
n.t.b.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst volgens ROZ- 2013 model verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.172 m² (in units vanaf 25 m²)
Perceel
3.872 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buitenruststraat 20

Huurprijs op aanvraag