Park Veldzigt 69-71 4336 DX Middelburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het Barcode Gebouw

Een markant kantoorgebouw gelegen in het zakelijk hart van Middelburg aan de toegangsweg naar het centrum. Het Barcode gebouw is opgeleverd in 2011 en zeer modern en hoogwaardig gebouwd. Het kantorencomplex bestaat uit vier verdiepingen en een overdekte parkeergarage.

De 1e en 2e verdieping zijn beschikbaar voor de verhuur. Efficiënte kantoorvloeren, waarbij het nog mogelijk is om de verdieping op maat in te delen en af te werken. Verhuurder treedt graag in overleg over de gewenste indeling en het opleveringsniveau. De andere verdiepingen zijn in gebruik bij Dermateam en Van Boven advocaten.

Kantoorlocatie 'Park Veldzigt’ is te omschrijven als een kantorenpark met diverse kantoorvilla’s waar zich tal van gerenommeerde bedrijven hebben gevestigd. Het Barcode Gebouw is het tweede pand direct na de Schroebrug. Deze brug verbindt Middelburg-Zuid met de binnenstad. Het centraal station en de A58 bevinden zich beide op slechts 5 minuten afstand.

In het kort:
- Het Barcode Gebouw
- Park Veldzigt 69 - 71, 4336 DX Middelburg
- Representatief kantoorruimtes op een A-locatie
- Parkeerplaatsen op eigen terrein
- 4 bouwlagen waarvan 2 beschikbaar in casco staat
- Huurprijs op aanvraag
- Energielabel: B

Oppervlaktes:
1e verdieping: 594 m2 VVO
2e verdieping: 594 m2 VVO

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Park Veldzigt is een van de meest bekende kantoorlocaties in Middelburg en is populair onder de veelal grotere ondernemers die in de diverse kantoorgebouwen gevestigd zijn. Op Park Veldzigt zijn o.a. Rijkse Accountants, Veldsink, Deloitte, Randstad en Tempo-team terug te vinden. Park Veldzigt ligt net buiten het centrum en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het treinstation namelijk ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Opleveringsniveau:
Casco.

Parkeren:
Overdekt en beveiligd op eigen terrein

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Zuid'. De bestemming is ‘Kantoor’. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoren en maatschappelijk voorzieningen.

De verhuurder behoudt zicht het recht voor de leveringen en diensten zowel in aard als omvang uit te breiden, te verminderen of te beëindigen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
1.280 m² (in units vanaf 648 m²)
Perceel
647 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.