Schildstraat 51-53 6446 TA Brunssum

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

NIEUWBOUW WINKELRUIMTEN TREEBEEK

Nabij ‘Plus Supermarkt’ en ‘Trekpleister’ in het winkelhart van Treebeek gelegen nieuwe winkelunits.

Te huur & Te koop

Algemeen
Op goede zichtlocatie, in het winkelhart van Treebeek, mogen wij u de laatste 2 casco nieuwbouw winkelunits te koop en te huur aanbieden. De ruimten zijn gelegen naast de Trekpleister en de ingang van de parkeerplaats van de PLUS (hoekunit), metrages betreffen circa 97 m² en 120 m². Dankzij de rechthoekige / vierkante indeling en fraaie voorpuien met riante frontbreedte + daglichttoetreding zijn de units geschikt voor zowel detailhandel, horeca als dienstverlening.

Voorzieningen
De units worden casco geleverd en zijn voorzien van een energielabel-A, dus optimaal geïsoleerd. Verder zijn de units voorzien van meterkast en doorvoerkanalen naar het dak, waar de mogelijkheid bestaat een airco/klimaatinstallatie te plaatsen.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 1 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Ligging
Als onderdeel van het Masterplan Treebeek is het winkelhart van deze sfeerrijke dorpskern volledig vernieuwd. In dit nieuwbouwproject zijn een zestal nieuwe winkelunits gerealiseerd. Plus supermarkt en Trekpleister zijn reeds gevestigd. De overige vier units met verschillende metrages zijn beschikbaar en per direct te aanvaarden.
De zichtlocatie aan het Orionplein en de Schildstraat in Brunssum (Treebeek) is uitstekend te noemen. De Schildstraat is de doorgaande weg en dé winkelstraat van Treebeek. Kenmerkend is de gezonde mix van landelijk opererende ketens en gerenommeerde lokale middenstand.

In totaal telt Brunssum ruim 30.000 inwoners, waarvan circa 3.500 in Treebeek. De gemeente Brunssum maakt deel uit van ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische
regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’
(voorheen: AFNORTH) gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen. Speerpunten in Parkstad zijn: nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

METRAGE
Adres Omschrijving Oppervlakte Huurprijs per jaar Koopprijs
Schildstraat 51 Winkelruimte 97 m² Op aanvraag Op aanvraag
Schildstraat 53 Winkelruimte 120 m² Op aanvraag Op aanvraag

PARKEREN
Rondom het complex zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen gesitueerd. Deze bevinden zich op de parkeerpleinen in de buurt alsmede langs de openbare weg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
217 m² (in units vanaf 97 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
217 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schildstraat 51-53

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag