Industriestraat 7-9 6135 KE Sittard

€ 39 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur : ca. 5.000 m² BVO winkelruimte / showroom alsmede bedrijfsruimte inclusief loadingdock van ca. 500 m², showroom te huur vanaf ca. 1.250 m² BVO.

Adres : Industriestraat 7-9 (ged.), 6135 KE Sittard.

Object : totaal omvat het gebouw ca. 5.000 m² showroom/winkelruimte. Te huur is vanaf ca. 1.250 m² in maten van 1.250 m², 2.500 m² en 5.000 m².
Daarnaast omvat het gebouw een bedrijfsruimte met loadingdock van ca. 500 m² welke eveneens samen of afzonderlijk te huur is met de showroom/winkelruimte.

Locatie : Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving. De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen, Audi Wealer, Toyota, Citroën en Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

Bereikbaarheid : Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven alsmede het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loopminuten bevindt zich het NS-Station.

Bestemming / bedrijfsdoeleinden : Er geldt een "enkelbestemming gemengd" voor deze locatie. Het is toegestaan om detailhandel in de volgende branches te doen:
- brand- en explosie gevaarlijke goederen;
- auto’s, motoren, scooters, fietsen en bromfietsen;
- boten, caravans en tenten;
- grove bouwmaterialen;
- landbouwwerktuigen;
- keukens, tegels en sanitair;
- zonwering, deuren en ramen.
Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl en bagviewer.nl.

Showroom / winkelruimte : De showroom is te betreden via de hoofdingang of de personeelsingang. De hoofdingang beschikt over een lange open hal, waarin de gehele ruimte te zien is. Het pand heeft hierdoor een hele ruimtelijke uitstraling. De ruimte beschikt over een kitchenette en diverse toiletten (dames/heren/invalide).

Parkeren : Aan de voorzijde van het pand zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau : In overleg diverse opties mogelijk.

Huurprijs : € 39,00 / m² / jaar exclusief BTW.

Huurtermijn : 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen zijn bespreekbaar.

Betaling : per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur : verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie : conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering : jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.

Huurovereenkomst : standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Aanvaarding : per direct aanvaardbaar.

Bijzonderheden : collegiale verhuur met Royworks.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
5.000 m² (in units vanaf 1.250 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
5.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.