Avenue Ceramique 201-245 6221 KX Maastricht

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Kantorencomplex II Fiore Maastricht: “dé ideale locatie om als bedrijf te floreren”
Avenue Ceramique 201-245 / Renier Nafzgerstraat 104 te Maastricht

Il Fiore is een zeer representatief en in het oog springend multi-tenant kantorencomplex, gelegen op een prominente zichtlocatie in het prestigieuze stadsdeel Céramique. Het complex is in 2002 gerealiseerd naar een markant ontwerp van de bekende architect Herman Hertzberger, waar zowel grote als kleine ondernemingen alle ruimte en mogelijkheden voor groei hebben binnen een uitstekend vestigingsklimaat.

Il Fiore bestaat uit 4 bouwdelen, die met elkaar in verbinding worden gebracht via de Z-vormige “steel” van het complex. De 4 bloemvormige torens van de bouwdelen hebben ieder een eigen exclusieve entree, die zowel vanaf de straatzijde, als via de ondergelegen parkeergarage, zijn te bereiken. Vanuit deze parkeergarage is de exclusieve receptie bereikbaar via twee liften per bouwdeel, alsmede de bovengelegen kantoorverdiepingen. Het complex is vanuit alle zijden optimaal bereikbaar voor huurders, medewerkers en bezoekers. II Fiore beschikt over professionele huurders als Regus, Il Fiore Health Center, Koenen en Co, Soleo, FNV, Medpace Medical Device, Lynk & Co en Amdocs.

Il Fiore staat op de locatie van één van de fabrieken van de aardewerkfabriek “Société Céramique". De historie verwijst naar de keramische industrie van de locatie, welke duidelijk te herleiden is aan de tegelwanden met motieven van het kantorencomplex. In het stadsdeel Céramique is het industriële verleden in combinatie met het heden goed voelbaar, waarbij cultuur en bedrijvigheid elkaar ontmoeten in optima forma. Ook staat het stadsdeel bekend om een groot aantal gebouwen van internationaal bekende architecten.

BESCHIKBARE KANTOORRUIMTE
Kantorencomplex II Fiore bestaat uit 4 bouwdelen met een totale vloeroppervlakte van ca. 15.517 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor verhuur is momenteel ca. 2.400 m² v.v.o. kantoorruimte inclusief toebedeling algemene ruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:

Bouwdeel B
- 2e verdieping (unit 2B): ca. 437 m² v.v.o. kantoorruimte.

Bouwdeel C
- 1e verdieping (unit 1C1): ca. 458 m² v.v.o. kantoorruimte;
- 3e verdieping (unit 3C1): ca. 213 m² v.v.o. kantoorruimte;
- 3e verdieping (unit 3C2): ca. 350 m² v.v.o. kantoorruimte;
- 4e verdieping (unit 4C1): ca. 295 m² v.v.o. kantoorruimte;

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Gebouw Il Fiore heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer, vanwege de ligging direct langs de op- en afritten van de N278, met een directe aansluiting op de A2 (richting Eindhoven – ’s-Hertogenbosch – Utrecht – Amsterdam, alsmede richting Luik).

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend. Voor de deur bevindt zich de bushalte “Bonnefanten Museum” met directe verbindingen van en naar het Centraal Station Maastricht. Hiermee is het Centraal Station binnen ca. 6 á 7 minuten te bereiken, waarnaar een directe aansluiting volgt met andere steden zoals Eindhoven, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Tevens vertrekken er diverse internationale treinen.

Parkeren:
Het gehele complex beschikt over een onder het kantoorgebouw gelegen parkeergarage. Het is tevens mogelijk om openbaar te parkeren in de directe omgeving, waaronder bij Q-Park Bonnefantenmuseum (ca. 1 minuut loopafstand).

FACILITEITEN & OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwdeel B, C en D
• Gezamenlijke parkeergarage onder het kantorencomplex;
• Fietsenstalling en containerruimte;
• Gezamenlijke entree per bouwdeel (receptie via Regus in bouwdeel B);
• 2 liften per bouwdeel;
• Mechanische ventilatie met topkoeling;
• Verwarming middels radiatoren/convectoren;
• Sprinklers, brandslaghaspels, ontruimingsinstallatie;
• Intercomvoorzieningen;
• Gedeelde sanitaire voorzieningen per verdieping;
• Aansluiting voor een pantry per verdieping;
• Plafond met verlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten ten behoeve van data en telefonie;
• De beschikbare kantoorunits beschikken (deels) over een bestaand inbouwpakket. Een oplevering op maat is bespreekbaar.

HUURUITGANGSPUNTEN

ENERGIELABEL
Het betreft een duurzaam kantorencomplex. Bouwdelen B, C en D, waarin momenteel kantoorruimte voor verhuur beschikbaar is, zijn allen voorzien van een energielabel B.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg, afhankelijk van de overige voorwaarden en condities.

HUURPRIJS
- Kantoorruimte: € 125,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Parkeerplaatsen parkeergarage: € 975,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
P.M.

Enkel voor bouwdeel B worden de leveringen en diensten daarnaast nog uitgebreid met de receptiediensten van Regus á € 3,50 per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit middels automatische incasso.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
1.753 m² (in units vanaf 213 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.