Victor de Stuersstraat 15 6217 KP Maastricht

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
In het voormalig patronaatsgebouw (en noodkerk) is gezondheidscentrum "de Fronten" gevestigd. "De Fronten" is gerealiseerd in 2021 en kent vele en verschillende soorten zorgaanbieders, waaronder fysiotherapie, thuiszorg, apotheek, huisartsenpraktijk en logopedie.

In dit gezondheidscentrum zijn twee kamers, op de eerste verdieping, beschikbaar welke per dagdeel gehuurd kunnen worden voor een invulling als kantoor-/praktijkruimte, inclusief gemeubeld inventaris zoals: bureau, stoelen, professioneel massagebed en een klein keukenblok met spoelbak voor warm- en koud water.

Het pand is o.a. voorzien van vloerverwarming/koeling. De status van onderhoud is uitstekend, waarbij de ramen al gerestaureerd zijn en het pand goed geïsoleerd is. Verder is de kantoor-/praktijkruimte voorzien van glasvezel en snel internet. De ruimten liggen op de eerste verdieping en zijn te bereiken via trap en lift.

Bekijk hier hun website:

INDELING
Ruimte 1.1. "De Kazemat"
ca. 28,3 m2 BVO

Ruimte 1.24 "D'n Observant"
ca. 25 m2

LOCATIE
De kantoor-/praktijkruimte maakt onderdeel uit van gezondheidscentrum de Fronten, waar verschillende zorgverleners hun diensten verlenen. Centrum voor gezondheid de Fronten is gevestigd in een voormalig patronaatsgebouw (en noodkerk) uit 1910. Het was een instituut voor vorming en scholing van rooms-katholieke jeugd in de 20e eeuw.
Het Centrum voor Gezondheid de Fronten is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken (halte Emmaplein). Het gebouw ligt achter Sint Lambertuskerk nabij het directe centrum van Maastricht. Het pand is met de auto gemakkelijk te bereiken via de rotonde Emmaplein.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand zijn betaalde parkeermogelijkheden langs de openbare weg en kan men voor het pand een fiets parkeren.

BESTEMMING
Het gebouw kent de bestemming 'Maatschappelijk' en is perfect in te vullen als kantoor-/praktijkruimte, bijvoorbeeld als gezondheidszorgfunctie.

HUURPRIJS
€ 55,50 all-in per dagdeel.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m² (in units vanaf 25 m²)
Perceel
1.494 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, liften, te openen ramen en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Victor de Stuersstraat 15

Huurprijs op aanvraag